Kodin ja kosmetiikan suosikit nyt Woltilla kotiin! Lue lisää
Perustoimitus 0 € yli 80 euron ostoksista!
Viivästyksiä tilausten käsittelyajoissa. Lue lisää
Auta kanssamme Ukrainan kriisin uhreja. Lue lisää ja lahjoita

product details

 • Ahtinna Kolean polyesterinen kangasmaski on pestävä, muotoonommeltu ja kuminauhakiinnitteinen. Maskissa on taite, joka nousee nenän päälle. Maski on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

  Kankaasta valmistetut maskit voivat vähentää hengitysteistä ympäristöön leviäviä pisaroita ja maskia käyttävä voi suojata siten muita ihmisiä. Kangasmaski ei kuitenkaan ole henkilönsuojain, eikä se täytä henkilönsuojainasetuksen vaatimuksia. Maski ei siksi myöskään anna varmaa suojaa esimerkiksi koronavirusta vastaan. Materiaaliltaan polyesterinen maski saattaa olla suojausteholtaan parempi kuin esimerkiksi puuvillainen maski.

  Puhdas maski puetaan kasvoille puhtain käsin ja sen koskettamista tulee välttää käytön aikana. Riisu maski koskettaen vain sen kiinnityskuminauhoihin. Laita maski käytön jälkeen suoraan pesukoneeseen tai muovipussiin. Maski on pestävä jokaisen käyttökerran jälkeen, eikä sitä suositella otettavan pois ja laitettavan takaisin kasvoille ilman pesua. Maski tulee poistaa kasvoilta jos sen kanssa on vaikea hengittää. Maskia ei saa käyttää, mikäli henkilöllä on hengitysvaikeuksia. Huomioi, että kostunut maski läpäisee mikrobeja helpommin kuin kuiva maski. Likainen maski voi edesauttaa viruksen leviämistä.

  Pese kangasmaski 90 asteessa ennen käyttöönottoa. Pese tummat värit erikseen. Pesu 90 asteessa jokaisen käyttökerran jälkeen erillään muista tekstiileistä ja vaatteista. Silitys 150 asteessa. Älä silitä kuminauhaa.

  Tarvittaessa maskia voi pienentää tai suurentaa muokkaamalla kuminauhakiinnitystä. Mikäli useampi pesukerta heikentää kuminauhoja, ne voidaan vaihtaa myös uusiin.

  Huom! Maski on hygieniatuote, eikä sillä ole palautusoikeutta.
  Lue koko tuotekuvaus Lue vähemmän
  Tarkemmat tiedot
  Tuotenumero
  763436
  Materiaali
  polyesteri
  Hoito-ohjeet
  Pesu 90 asteessa. Tummat värit pestävä erikseen. Silitys 150 asteessa. Älä silitä kuminauhoja.
  Pesulämpötila
  90 °C
  Avainsanat
  kasvomaski
 • Toimitus postiin tai noutopisteeseen
  1–5 arkipäivää
  0,00 € – 4,90 €
  Kotiinkuljetus
  1–5 arkipäivää
  Näet lopullisen toimituskulun tilauksesi Toimitustapa-kohdassa.

Arvostelut

Katso kaikki arvostelut Piilota arvostelut

Kauneuspalvelut

Kaikki kauneuspalvelut ympärilläsi

 • Arki-, juhla-ja häämeikki
 • Neuvonta ja meikkipussin päivitys
 • Brändien omat palvelut
Tutustu kauneuden palveluihin