product details

 • Alfa Forni 5 Minuti on kompakti aito italialainen puupizzauuni pizzan ja leivän paistamiseen, joka sopii myös monien muiden ruokien valmistukseen. Sopii parvekkeille, terasseille ja pihoille; uuni on helposti liikuteltavissa lisävarusteena saatavissa olevan jalustan kanssa. Tulenkestävä uunin lattia ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu kupoli mahdollistavat sen, että uuni saavuttaa käyttölämpötilan vain 5 minuutissa. Uunin maksimilämpötila on 500°C , joten voit valmistaa uunilla aidot herkulliset napolilaiset pizzat!

  Lisävarusteena saatavassa ruostumattomasta teräksestä valmistetussa jalustassa on sivukahva ja kahdet renkaat liikuttamisen helpottamiseksi.

  - 5 Minuti uunilla paistat 2 pizzaa vain 90 sekunnissa ja 2kg leipää yhdellä kertaa.
  - Uunin pohjalla on tulikivet, jotka on tarvittaessa mahdollista vaihtaa
  - Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kupoli mahdollistaa uunia saavuttamaan korkeat lämpötilat pienellä polttopuun kulutuksella.
  - Keraaminen kuitueriste ylläpitää lämpöä pitkään uunin sisällä.
  - Ruostumattomasta teräksestä valmistetussa ovessa on ergonominen puukahva, jonka avulla luukun saa auki ja kiinni ilman että kädet palavat.
  - Avaa ja sulje uunin luukku lämpötilan ja vedon säätämiseksi. Kun ovi on suljettu, liekki on heikompaa ja ruoka kypsennetään sisäisellä lämmön kierrolla, kun se on auki, liekki on isompi ja se ruskistaa ruokasi sekä tekee siitä rapeamman.
  - Lämpömittari mittaa paistokammion lämpötilaa.
  - Ruostumattomasta teräksestä valmistettu etuosa helpottaa puhdistamista ja se helpottaa laskemaan ruoat ja pannut uuniin.
  - Polttopuut voidaan asettaa niiden omaan telineeseen palamaan (lisävaruste).
  - 5 Minuti on melkein heti käyttövalmis! Asenna vain savuhormi kiinni ja laita uuni alustalle seisomaan tukevasti, nyt se on käyttövalmis!
  - Made in Italy
  Katso lisää Katso vähemmän
  Tarkemmat tiedot
  Tuotenumero
  1168825
  Takuu
  24 kk
  Avainsanat
  pizza, pizzauuni, grillaaminen
 • Toimitus postiin tai noutopisteeseen
  1–5 arkipäivää
  0,00 € – 4,90 €
  Kotiinkuljetus
  1–5 arkipäivää
  Näet lopullisen toimituskulun tilauksesi Toimitustapa-kohdassa.

Arvostelut

Katso kaikki arvostelut Piilota arvostelut