Bioteekki - Super Alfalipoiini Vahva 250 mg -ravintolisä 120 kaps. - null | Stockmann - photo 1
Bioteekki - Super Alfalipoiini Vahva 250 mg -ravintolisä 120 kaps. - null | Stockmann - photo 1

Bioteekki

Super Alfalipoiini Vahva 250 mg -ravintolisä 120 kaps.

29,90 €
Ei saatavilla
Myymäläsaatavuus
 • Bioteekin Super Alfalipoiini Vahva 250 mg tuo boostia aktiiviseen arkeen. Alfalipoiinihapon käyttö ravintolisänä on viime vuosina tullut yhä suositummaksi – eikä aiheetta, sillä se on hyvin monipuolinen, eräänlainen vitamiinin ja rasvahapon välimuoto. Se on yhtä aikaa rasva- ja vesiliukoinen ja kulkeutuu tehokkaasti sekä solujen sisä- että ulkopuolelle, jopa aivoihin. Elimistö muodostaa itse alfalipoiinihappoa, mutta vain välttämättömimpiin solutoimintoihin. Ravinnosta sitä saa häviävän vähän. Lisäksi sen muodostuminen alkaa vähetä suhteellisen varhain aikuisiässä. Alfalipoiinihappo sopii erityisesti ikääntyville ja urheilijoille, mutta myös kaikille nykyajan hektisen elämänrytmin rasittamille. Alfalipoiinihappo auttaa selviytymään arjen kiireistä, kun on paljon tehtävää ja muistettavaa.

  Tuote sopii hitaasti liukenevana tablettina myös herkkämahaisille. Ikääntyville, urheilijoille, kiireiseen elämäntyyliin. 1 tabletti 1–2 kertaa päivässä; niellään kokonaisena veden kera. Terapeuttisessa käytössä annostusta voi suurentaa.

  Ainesosat: Alfalipoiinihappo, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat ja piidioksidi).

  Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

  Ingredienser: Alfalipoinsyra, fyllnadsämne (mikrokristallin cellulosa), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av veg. fettsyror och kiseldioksid). Innehåller ej beståndsdelar av glutenhaltiga sädesslag. Laktos-, mjölk- och gelatinfri.

  Dosering: 1 tablett 1–2 gånger per dag; sväljs hel med riklig mängd vatten.

  1 tablett innehåller: 250 mg alfalipoinsyra.

  Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
 • Valmistajan tuotenumero
  6413620139120
  Tuotenumero
  111899234
  Pakkauskoko
  120 kaps.
 • Nouto tavaratalosta
  3–7 arkipäivää
  0,00 €
  Toimitus automaattiin tai noutopisteeseen
  3–7 arkipäivää
  0,00 € – 4,90 €
  Kotiinkuljetus
  3–7 arkipäivää
  9,90 € – 50,00 € tuotteen koosta riippuen
 • Monipuoliset toimitustavat
 • 30 päivän palautusoikeus
 • Ilmainen palautus
 • Tuhansia noutopisteitä