Bioteekki - Super D 100µg -ravintolisä 60 kaps. | Stockmann - photo 1
Bioteekki - Super D 100µg -ravintolisä 60 kaps. | Stockmann - photo 1

Bioteekki

Super D 100µg -ravintolisä 60 kaps.

13,90 €
Myymäläsaatavuus
 • Suomessa D-vitamiinia muodostuu iholla auringon valon vaikutuksesta ainoastaan kesäkuukausina ja keskellä päivää. Aurinkovoiteet estävät D-vitamiinin muodostuksen. Hyvästäkin ravinnosta saadaan vain vähän (noin 5 mikrogrammaa) D-vitamiinia. Tästä ja pohjoisesta sijainnistamme johtuen lukuisilla suomalaisilla on puutetta D-vitamiinista. Riittävän saannin varmistamiseksi D-vitamiinia suositellaan nautittavaksi ravintolisänä.

  Bioteekin Super D-vitamiini µg -valmisteen pellavansiemenöljy edistää rasvaliukoisen D-vitamiinin imeytymistä. D-vitamiini on tärkeä lujan luuston muodostukselle ja myös luiden säilymiselle vahvoina. Myös lihasten normaaliin toimintaan tarvitaan D-vitamiinia. Lisäksi D-vitamiini on tärkeä vastustuskyvylle; se edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. 1 kapseli päivässä; niellään kokonaisena veden kera.

  Ainesosat: Kylmäpuristettu pellavansiemenöljy (270 mg/kapseli), liivate (kapseli, farmaseuttinen laatu), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), kolekasiferoli.

  Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

  Ingredienser: Kallpressad linfröolja (270 mg/kapsel), gelatin, fuktighetsbevarande medel (glycerol), D3-vitaminpreparat (kolekalciferol).

  Dosering: En kapsel dagligen; sväljs hel med vatten.

  1 kapsel innehåller: 100 µg D-vitamin (2000 % av jämförelsevärdet för det dagliga intaget).

  Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
 • Valmistajan tuotenumero
  6413620170109
  Tuotenumero
  112107321
  Pakkauskoko
  60 kaps.
  Avainsanat
  D-vitamiini, ravintolisä
 • Nouto tavaratalosta
  1–5 arkipäivää
  0,00 €
  Toimitus automaattiin tai noutopisteeseen
  1–5 arkipäivää
  0,00 € – 4,90 €
  Kotiinkuljetus
  1–5 arkipäivää
  9,90 € – 50,00 € tuotteen koosta riippuen
 • Monipuoliset toimitustavat
 • 30 päivän palautusoikeus
 • Ilmainen palautus
 • Tuhansia noutopisteitä