Blackvue - Blackvue DR590-1CH 16GB autokamera - null | Stockmann - photo 1
Blackvue - Blackvue DR590-1CH 16GB autokamera - null | Stockmann - photo 2
Blackvue - Blackvue DR590-1CH 16GB autokamera - null | Stockmann - photo 3
Online Exclusive
Blackvue - Blackvue DR590-1CH 16GB autokamera - null | Stockmann - photo 1
Blackvue - Blackvue DR590-1CH 16GB autokamera - null | Stockmann - photo 2
Blackvue - Blackvue DR590-1CH 16GB autokamera - null | Stockmann - photo 3
Online Exclusive

Blackvue

Blackvue DR590-1CH 16GB autokamera

149,00 €
 • Blackvue DR590-1CH autokamera on erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat laadukasta videokuvaa, mutta eivät välttämättä kaipaa kaikkia hienouksia mitä esimerkiksi Blackvuen lippulaivamalli DR750-1CH tarjoaa.  Sony STARVIS™ FullHD kuvakenno, joka on parasta laatua mitä autokameroissa on nähty. Varta vasten heikkoon valaistukseen suunniteltu kuvakenno, joka tarjoaa laadukasta kuvaa pimeällä.

  Parempi sekä selkeämpi kuvanlaatu pimeällä. Sony Starvis kennon lisäksi autokamerassa on Enhanced Night Vision kuvaustila, joka, jolloin autokamera tehostaa ISO-herkkyyttä ja näin ollen näkymä on kirkkaampi myös pimeimmissä olosuhteissa.

  Kamera kuvaa 1080p FullHD-kuvaa 60fps nopeudella (aiemmassa mallissa 30fps). Tämä tekee videokuvasta sulavampaa, sekä selkeämpää ja terävämpää, jolloin on helpompi tutkia kuvan yksityiskohtia kuten esmes. rekisterikilvet.

  Laaja 139° kuvakulma (vertauksena DR450-1CH mallin 118°)  Blackvue 590 1CH DR590-1CH on kompakti autokamera yhdellä kameralla. Kameran kuvakennona on uusi Sony Starvis kuvakenno, joka on varta vasten suunniteltu tilanteisiin, joissa on vähän valoa. Starvis kuvakenno tuottaa terävää ja selkeää kuvaa päivänvalossa, sekä yöllä ajettaessa ja Parkkivahti-tilassa pimeällä. 2.1MP Sony STARVIS CMOS kuvakenno tallentaa videokuvaa 1080p tarkuudella, 60 kuvaa-per-sekunti nopeudella ja laajalla 139-asteen kuvakulmalla. 60-freimin sekuntinopeudesta on etua, sillä se tekee videokuvasta sulavempaa, sekä vähentää liike-epäterävyyttä.  Blackvue:n hienouksiin kuuluu parkkeeraus-moodi, jonka avulla autokamera toimii parkkivahtina. Kun ajoneuvon virta on sammutettu, laitteen liikkeen tunnistus kytkeytyy päällä. Näin ollen heti kun kamera havaitsee liikkeitä se alkaa tallentamaan videota. Blackvue aloittaa tallennuksen viisi sekuntia ennen kuin kohde tulee kuvaruutuun. Parking Mode vaatii toimiakseen Blackvue Power Magic lisäakun tai Blackvue Power Magic Pro liitäntäyksikön.  Kaikki BlackVue kojelautakamerat menevät “Parking Mode” tilaan automaattisesti kun auto on paikallaan liikkumatta muutaman minuutin. Jos auto on parkkeerattu ja moottori sammutettu, autokamera jatkaa tallentamista jos se on kytketty Power Magic akkuun tai johdotettu Power Magic Pron avulla auton akkuun.

  Blackvue tallentaa koko ajan Parking Modessa kameran bufferimuistiin, MUTTA video tallentuu muistikortilla vain silloin kun kamera havaitsee liikettä. Muistikortille tallentuva videotiedosto alkaa 5 sekuntia ennen kuin liike havaitaan.

  Jos haluat että autokamera tallentaa Parking Modessa koko ajan muistikortille (samaan tapaan kuin normaalissa ajotilassa), voit autokameran asetuksista ottaa pois valinnan “Vaihda automaattisesti Parking Modeen”.  DR590-2CH mallissa ei ole sisäänrakennettua GPS-antennia. Jos kuitenkin kaipaat autokameraan GPS-tietoja, voit ostaa laitteeseen erillisen GPS-antennin.  1 kamera

  139° kuvakulma etukamerassa

  Tukee maksimissaan 128GB microSD korttia

  3 tallennusmoodia (Normaali, Tapahtuma ja Pysäköinti)

  GPS saatavilla lisälaitteena

  G-Sensori

  Mikrofoni ja kaiutin tarjoaa kaksisuuntaisen äänen

  Sisäinen akku (ei jaksa pitää virtaa parkkivahdille, vaan auttaa jos kolaritilanteessa auton virransyöttö katkeaa niin tallennus kuitenkin jatkuu hetken)  Kamerassa on kolme tallennustoimintoa:

  Normaalitila, jossa kamera tallentaa kuvaa automaattisesti ja kortin täyttyessä poistaa vanhimman tallenteen.

  Tapahtumatila, jossa kamera aloittaa tallennuksen onnettomuuden, peräänajon tms sattuessa ja tallentaa videon erilliseen kansioon, jottei tiedostoa poisteta. Toimii jopa auton ollessa pysäköitynä, 5 sekuntia ennen tapahtumaa ja 55 sekuntia sen jälkeen.

  Pysäköintitila, jossa kameran G-sensori tunnistaa, kun auto pysäköidään. Kamera siirtyy pysäköintitilaan automaattisesti kun auto seisoo paikoillaan väh. 10 minuuttia. Kun “Parking Mode”-tilassa laite havaitsee liikkeitä, se alkaa tallentamaan videota. Tallennus alkaa viisi sekuntia ennen kuin kohde tulee kuvaruutuun.  Tekniset tiedot:  Etukamera:

  Kenno: Sony STARVIS™ CMOS-sensor (2,1 Megapikseliä)

  Resoluutio / FPS: FullHD 1920×1080 / 60 fps

  Kuvakulma: Diagonaalinen 139 ° Horisontaalinen 116 °, vaakasuora 61 °  GPS: Lisälaitteena

  Wi-Fi: Ei

  Painikkeet: Ääni on/ off

  Tallennusmedia: microSD

  Videoformaatti: MP4

  Tallennustilat: Normaali, Tapahtuma (G-Sensori), Pysäköinti (G-Sensori, liike)

  Tulojännite: DC 12V ~ 24V

  Virrankäyttö: Max. 4.8W

  Mitat (P x H): 111.8 x 34mm

  Paino: Etukamera 63 g

  Ohjelmisto- Blackvue Viewer (Windows, Mac OS)

  Ohjelmisto- Blackvue App (Android, iOS, Windows / RT)  Myyntipaketti sisältää:  1 x Etukamera

  1 x Virtakaapeli (n. 1,5m)

  1 x Kiinnitystarra (2-puol)

  1 x 16Gb microSD-muistikortti

  1 x microSD-lukija

  5 x Kaapelin pidikkeet kaksipuoleisella teipillä

  1 x Pikaohje
 • Tuotenumero
  633461
 • Toimitus postiin tai noutopisteeseen
  1–5 arkipäivää
  0,00 € – 4,90 €
  Kotiinkuljetus
  1–5 arkipäivää
  Näet lopullisen toimituskulun tilauksesi Toimitustapa-kohdassa.
 • Monipuoliset toimitustavat
 • 30 päivän palautusoikeus
 • Ilmainen palautus
 • Tuhansia noutopisteitä