Boknäs - Howard-nojatuoli, Caleido Stampato grey-beige - 9 | Stockmann - photo 1
Boknäs - Howard-nojatuoli, Caleido Stampato grey-beige - 9 | Stockmann - photo 2
Online Exclusive
Boknäs - Howard-nojatuoli, Caleido Stampato grey-beige - 9 | Stockmann - photo 1
Boknäs - Howard-nojatuoli, Caleido Stampato grey-beige - 9 | Stockmann - photo 2
Online Exclusive

Boknäs

Howard-nojatuoli, Caleido Stampato grey-beige

1 222,00 €
Toimitusaika 8-10 viikkoa
 • Boknäs Howard -nojatuoli on ajaton klassikko, joka tuo kotiisi ripauksen ylellisyyden tuntua sen kauniisti kaartuvien käsinojien, sorvattujen puujalkojen, tereiden ja laskosten myötä. Istuin- ja selkänojatyynyjen rakenne pitää huolen pehmeästä istuinmukavuudesta olematta kuitenkaan liian upottava.

  Nojatuolin rungon kantavat rakenteet ovat massiivipuuta ja vaneria. Istuinosassa on teräsjousitus ja selkänojassa kumivyöt. Nojatuolin istuinmukavuus on varmistettu istuin- ja selkänojatyynyillä, joiden pintapehmusteena on höyhen-rouhesekoite. Vaahtomuoviydin pitää ne ryhdikkäinä. Tyynyt ovat kaksipuoleiset, joten ne ovat käännettävissä toisin päin. Tyynyjen säännöllinen pöyhiminen ja paikkojen vaihtaminen pidentää niiden käyttöikää. Istuin- ja selkänojatyynyjen kangaspäälliset ovat irrotettavissa pesua varten.

  Howard-nojatuoli on verhoiltu eläväpintaisella ja miellyttävän tuntuisella Caleido Stampato -kankaalla, jossa on puuvillaa 63 % ja pellavaa 37 %. Kankaalle on myönnetty OEKO-TEX® Standard 100 -sertifikaatti.

  Yksi tapa mitata kankaiden kulutuskestävyyttä, kuten hankauksenkestoa, on Martindale-menetelmä. Testissä tutkittava kangas kiinnitetään pyöreään alustaan, jota hangataan standardivillakangasta vasten pyörivällä liikkeellä. Hankauksenkestotuloksena ilmoitetaan kierrosmäärä, jonka jälkeen kaksi kankaan lankaa katkeaa. Perusvaatimus on vähintään 15 000 kierrosta, korkea vaatimus vähintään 25 000 ja erittäin korkea 50 000. Caleido Stampato -kankaan Martindale-arvo on 32 500.

  Voit valita nojatuolin kangas- tai nahkaverhoilun lukuisista eri vaihtoehdoista. Howard-tuoteperheen valikoimasta löydät myös erikokoisia sohvia, divaanin ja rahin.

  Nojatuolin leveys on 94 cm, korkeus 84 cm ja syvyys 102 cm. Nojatuolin istumakorkeus on 44 cm ja istuinsyvyys 53 cm.

  Howard-nojatuoli on valittu Boknäsin valikoimaan ruotsalaisen SITS:n nojatuolivalikoimasta. Nojatuoli valmistetaan Puolassa.
 • Tuotenumero
  828614
  Materiaali
  63 % puuvillaa, 37 % pellavaa
  Hoito-ohjeet
  Säännöllinen imurointi ja tyynyjen pöyhintä
  Avainsanat
  Klassikko, Ajaton, Käsityö, Räätälöity, Pestävä, Irrotettava
 • Toimitus postiin tai noutopisteeseen
  Toimitusaika 8-10 viikkoa
  0,00 € – 4,90 €
  Kotiinkuljetus
  Toimitusaika 8-10 viikkoa
  Näet lopullisen toimituskulun tilauksesi Toimitustapa-kohdassa.
 • Monipuoliset toimitustavat
 • 30 päivän palautusoikeus
 • Ilmainen palautus
 • Tuhansia noutopisteitä