.

Atelier Cologne -tuoksuista jokaisella on oma tarinansa, joka kuljettaa kantajansa erilaisiin maailmoihin, muistoihin ja hetkiin. Tunnelmaltaan erilaisia tuoksulinjoja on yhteensä viisi: Joie de Vivre, joka on raikkaan sitruksinen, Chic Absolue, joka hurmaa eleganttiudellaan ja selkeydellään, yllättävä Avant Garde, Haute Couture, joka koostuu täyteläisistä ja arvokkaista tuoksuista sekä Carte Blanche, jonka tuoksut ovat eksoottisen mausteisia.

Valikoimaan kuuluu Cologne Absolue -unisex-tuoksujen lisäksi saippuoita, kosteusvoiteita, suihkusaippuoita, vartalovoiteita ja tuoksukynttilöitä. Sekä tuoksut että sarjan muut tuotteet ovat saaneet inspiraationsa ympäri maailmaa. Yhteistä niille kaikille on elegantti ja raikas tuoksu, mikä on tunnusomaista myös Eau de Cologne -tuoksuille.

Atelier Cologne on ranskalainen tuoksutalo, joka sai alkunsa rakkaudesta. Tuoksutalon perustajat rakastuivat paitsi tuoksuihin, lopulta myös toisiinsa. Merkin perustajilla on tapana sanoa, että jokainen Atelier Colognen Cologne Absolue -tuoksu on kuin pieni hetki pullotettuna. Niiden tehtävä on välittää tarina tärkeistä tunteista ja muistoista.

Stockmannin laajasta valikoimasta löydät naisten hajuvedet, miesten hajuvedet sekä muita upeita kosmetiikkatuotteita maailmankuulluilta huippubrändeiltä. Vieraile Stockmann tavarataloissa tai tilaa netistä ja saa olosi tuntumaan upealta!