.

Pohjoinen luonto ja merellisyys ovat tärkeimmät innoittajat kaikissa Nordic Swan Livingin tuotteissa. Luonnon vaihtelevia olosuhteita kestävät tuotteet ovatkin luonnollinen osa brändin tuotevalikoimaa.

Tuotteet on valmistettu hienoista luonnonmateriaaleista, kuten alpakasta, kamelinvillasta, pellavasta ja mohairista. Kestävyys, laatu ja pohjoismaiset arvot ovat Nordic Swan Living -tuotteiden kivijalka. Tuotteiden materiaali ja muotoilu kestävät aikaa, ja ne ovat hetken trendejä vahvempia – säilyvät ja luovat viihtyvyyttä pitkään.

Nordic Swan Livingin tuotevalikoima koostuu laadukkaista kodintekstiileistä, sisustustuotteista sekä asusteista. Valikoimasta löydät tuotteita jokaiseen tilaan, olohuoneesta kylpyhuoneeseen sekä myös terassin sisustamiseen. Suosittu SYLI-sarja sisältää moderneja loungekalusteita, kuten säkkituoleja ja lattiatyynyjä, sekä sisälle että ulkotiloihin.
Parhaista luonnonmateriaaleista tehdyt asusteet sopivat niin naisille kuin miehillekin. Nordic Swan Livingin valikoimasta löydät ainutlaatuisen lahjan niin ylioppilaalle, hääparille kuin syntymäpäiväsankarillekin.