.

Zeropoint on suomalainen kompressiomerkki, joka on perustettu vuonna 2009 Jyväskylässä. Zeropointin kompressiotuotteet tarjoavat kovempia suorituksia ja parempaa hyvinvointia kaikille urheilijoille ja aktiivista elämää eläville, tasosta riippumatta. Kompression optimointi perustuu useiden vuosien yliopistotasoiseen tutkimustyöhön kompressiotuotteiden hyödyistä suoritukseen, palautumiseen ja urheiluvammojen ehkäisyyn.

Tänään Zeropoint on kansainvälinen brändi, jota myydään yli kymmenessä maassa. Suomessa Zeropoint on ylpeä olympiajoukkueen virallinen kumppani. Kaikissa Zeropointin vaatteissa on erinomainen istuvuus, joten funktionaalisuuden lisäksi ne myös näyttävät hyvältä päälläsi.

Zeropointin vaatteista suurin osa valmistetaan käyttäen 100% kierrätettyä nailonia, joka valmistetaan maapallon meristä ja kaatopaikoilta kerätystä jätteestä. Jatkossa yhä suurempi osa mallistosta on tehty kierrätysmateriaalista. Kaikissa Zeropointin tuotteissa on korkein mahdollinen Öko-tex -standardi. Tuemme toiminnallamme myös merien hyvinvointia.

Kompressiotuotteissa on kahta eri vahvuutta. Valitse korkean tason kompressio intensiiviseen urheiluun ja kilpailusuorituksiin. Keskitason kompressio toimii hyvin kaikessa liikunnassa ja urheilussa, sekä matkustaessa ja työpäivän aikana. Kompressio vauhdittaa laskimoverenkiertoa, jolloin lihakset saavat paremmin happea ja kuona-aineet poistuvat tehokkaammin. Vaatteet myös suojaavat hiertymiltä ja krampeilta sekä ehkäisevät urheiluvammoja ja estävät jalkojen turvotusta.