Perustoimitus 0 € yli 80 euron ostoksista!
 • Britax Baby-Safe3 i-Size turvakaukalo ja Vario Base 5Z telakka sopii käyttöön syntymästä n. 15kk (max 83cm) asti. Istuimen patentoitu lie-flat-teknologia varmistaa parhaan yhdistelmän turvallisuutta ja mukavuutta. Turvakaukalo kääntyy esteettömästi erikseen ostettavan Vario Base 5Z -telakkansa päällä 90 astetta ja turvakaukalon sekä lapsen saa käännettyä ovelle päin, jolloin irrottaminen on helpompaa. Kaukalo on mahdollista kiinnittää autoon myös auton kolmipistevyöllä ja turvavyön ohjaimet auttavat kiinnittämään istuimen oikein. Istuimen tyylikkäät premium-kankaat on valmistettu pehmeästä materiaalista ja ne istuvat erityisen hyvin.

  Turvakaukalo kulkee vauvan mukana syntymästä noin 15 kk asti, ja se voidaan asentaa helposti telakkaan ja rattaisiin. Säädettävät ja mukavat makuuasennot varmistavat ergonomisen sekä turvallisen matkanteon kaikkina aikoina. Vastasyntyneelle tarkoitettu sisätyyny antaa ergonomista tukea, kun taas patentoitu ja integroitu lie-flat-mekanismi tarjoaa ergonomisen asennon, jota voi säätää vauvan pituuden mukaan. Pääntuen korkeutta voidaan säätää, mikä antaa tilaa vauvan kasvulle.

  Asentaessasi turvakaukalon auton telakkaan tai rattaisiin, kuulet selkeän napsahduksen, joka ilmaisee istuimen olevan asennettu turvallisesti. Turvakaukalossa on viisipistevaljaat, jotka pitävät lapsen turvallisesti ja varmasti istuimessa. Törmäystilanteissa valjaat jakavat törmäysvoiman viiden pisteen kesken: kaksi olkapäillä, kaksi lantiolla ja yksi valjaiden kiinnityskohdassa lapsen jalkojen välissä. Tämä auttaa suojaamaan lastasi joka suunnasta tulevia törmäyksiä vastaan. Pehmustettua pääntukea ja valjaita on helppo säätää yhdellä kädellä lapsen pituuden mukaan. Ennen kuin kiinnität vauvasi valjaisiin, varmista että pääntuki on oikeassa asennossa aivan lapsen olkapäiden yläpuolella.

  Turvakaukalon kuomu suojaa lastasi auringolta ja siinä on UPF 50+ -suoja. Säädettävä kantokahva on helppo kääntää taakse, jolloin lapsi voidaan asettaa turvakaukaloon. Kun turvakaukalo on lattialla, on suositeltavaa estää keinuminen kääntämällä kantokahva kokonaan taakse. Baby-Safe3 turvakaukalo saadaan irrotettua helposti auton telakasta tai rattaista, niin että vanhempi voi olla ergonomisesti pystysuorassa asennossa nostaessaan turvakaukaloa ylös. Turvakaukalo irrotetaan kääntämällä sen takana olevasta kahvasta, jonka jälkeen se on helppo nostaa pois.Britax Vario Base 5Z telakka varmistaa mukavan ja turvallisen matkanteon vastasyntyneestä noin 4-vuotiaaksi asti. Telakka on yhteensopiva Britax Baby-Safe Pro, Baby-Safe Core ja Baby-Safe 3 i-Size turvakaukaloiden sekä Dualfix 5Z turvaistuimen kanssa. Kun telakka on kiinnitetty autoon, voit helposti kiinnittää tai poistaa turvakaukalon yhdellä napsautuksella vaivatta ja herättämättä vauvaasi. Telakan päällä turvakaukalo kääntyy 90 astetta kohti auton ovea, joten vauva ja kaukalo on helppo irrottaa. Käyttäessä telakkaa isomman turvaistuimen kanssa, saat käännettyä istuimen 360 astetta jolloin lapsi voi kulkea istuimessa selkä tai kasvot kohti kulkusuuntaa.

  Vario Base 5Z telakka kiinnitetään aina auton isofix-kiinnikkeisiin ja tukijalka lasketaan tukevasti auton pohjaa vasten. Tukijalassa ja isofix-kiinnikkeissä on ilmaisin, joka näyttää kun se on asetettu tukevasti. Telakan kulmaa on mahdollista säätää useaan asentoon, jotta saat lapselle turvallisen ja mukavimman mahdollisen asennon auton kaltevissa istuimissa. Uusi kiinnitystapa: Baby-Safe3 turvakaukalon kiinnitystapa on muutettu ns. universaaliksi Maxi-Cosi kiinnitykseksi. Turvakaukalo voidaan kiinnittää Maxi-Cosi adapterilla rattaan runkoon kiinni nyt lähes kaikkiin markkinoiden ratasmalleihin. Lisätietoja:
  Turvakaukalo
  Käyttöraja: syntymästä - 83 cm / 15 kk / 13 kg
  Paino: 4.6 kg
  Koko: 58 x 44 x 67 cm
  Kankaat saadaan irrotettua pesuun helposti valjaita irrottamatta
  Yhteensopiva Britax Flex Base iSense/Flex Base 5Z/Vario Base 5Z isofix-telakan kanssa
  Britax Premium Line -tuote.

  Lue koko tuotekuvaus Näytä vähemmän
  Tuotenumero
  1496773
  Väri
  MIDNIGHT GREY
Toimitus postiin tai noutopisteeseen
1–5 arkipäivää
0,00 € – 4,90 €
Kotiinkuljetus
1–5 arkipäivää
Näet lopullisen toimituskulun tilauksesi Toimitustapa-kohdassa.
Meille on hyvin tärkeää, että olet tyytyväinen tilaukseesi. Voit palauttaa tilaamasi tuotteen 30 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palauttaminen on maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta etukäteen.
Lue tarkemmat palautusohjeet

NÄIN KERÄÄMME TUOTEARVOSTELUJA

Positiivinen, negatiivinen tai neutraali: kaikki arvostelut ovat tervetulleita. Ennen julkaisua tarkistamme, että arvostelu täyttää tarkistusehtomme ja että se on aito. Tarkista ehdot täältä.

Katso kaikki arvostelut Piilota arvostelut

Muodin palvelut

Löydä tyylisi jokaiseen päivään – tavarataloissa tai etänä.

 • Monipuoliset pukeutumispalvelut: Apua arjen ja juhlan vaatevalintoihin – etäpalvelu maksutta MyStockmann-asiakkaille
 • Mittavaatepalvelu: Miesten vaatteet mittojen mukaan
 • Ompelupalvelu: Korjaukset uusiin ja vanhoihin vaatteisiisi
Tutustu ja varaa aika