Perustoimitus 0 € yli 80 euron ostoksista!
 • Uusi RF-mount objektiivikiinnitys, EF ja EF-S objektiivit kiinni erillisellä adapterilla

  Dual Pixel AF -tarkennus, 5655 tarkennuspistettä

  30.3 Megapikselin käyden koon CMOS kenno, DIGIC8 prosessori

  4K Ultra HD videot, Canon Log ja 10Bit tallennus HDMI:n kautta

  Elektroninen etsin, resoluutio 3,69 miljoonaa pistettä, kääntyvä kosketusnäyttö

  Sääsuojattu kestävä rakenne

  Silent Shutter -sähköinen suljin

  USB-lataus mahdollinen

  Canon RF -objektiivikiinnitys

  .

  Canon julkaisi tämän rungon yhteydessä neljä täysin uutta objektiivia: RF 35mm f/1.8 IS Macro, RF 24-105mm f/4 L IS USM, RF 50mm f/1.2 L USM ja RF 28-70mm f/2 L. Canon EOS R on yhteensopiva kaikkien EF ja EF-S objektiivien kanssa sovittimen avulla. Runko tunnistaa myös automaattisesti milloin käytössä on EF-S -objektiivi, jolloin kamera rajaa automaattisesti oikean kokoisen alan kennolta.  Canon RF on suunniteltu pitkäaikaiseksi ratkaisuksi, joka mahdollistaa tulevaisuuden innovaatioiden käyttöönoton mutta säilyttävät kuitenkin yhteensopivuuden. Canon EF -objektiiviadapterien avulla kaikki (myös MP-E ja TS-E erikoisobjektiivit ja kalliit supertelet) toimivat tulevien peilittömien kameroiden kanssa saumattomasti, joten aikaisemmat laitteesi eivät vanhene tai menetä arvoaan.  Canon EOS R sisältää 30.3 megapikselin täyden koon CMOS kennon ja DIGIC 8 prosessorin. Kennon ISO herkkyys on 100-400000 ja laajennetuilla asetuksilla jopa 50-102400. EOS R tukee normaalien raakakuvien lisäksi uutta pienikokoisten C-Raw kuvien tallennusta sekä EOS 5D Mark IV -mallissa esiteltyä Dual Pixel Raw -kuvaamista.

  Nopein käytössä oleva suljinaika on 1/8000 ja salamatäsmäys onnistuu 1/200 nopeudella. Voit myös Silent Shutter sähköisen sulkimen asetusta kun haluat kuvata täysin äänettömästi.

  Sarjakuvaus onnistuu 8 kuvan sekuntivauhdilla AF-S -asetuksella ja 5 kuvan sekuntivauhdilla jatkuva tarkennus päällä.

  Valmistajan mukaan Canon EOS R on maailman nopeimmin tarkentava täyden kennokoon peilitön järjestelmäkamera. Canon EOS R ottaa se kaiken irti Canonin kehutusta Dual Pixel CMOS AF -tarkennusjärjestelmästä. Dual Pixel AF perustuu vaiheentunnistaviin pikseleihin ja toimii sekä videossa että still-kuvissa. Videokuvaajan onneksi tarkennus on jatkuva ja sitä voi ohjata myös kosketusnäytöltä kohdetta painamalla. Kamera osaa myös seurata kohteita kuten ihmisten kasvoja ja pitää tarkennuksen liikkuvassakin kohteessa.

  Koska Dual Pixel AF toimii kennon tasolla se on myös erittäin tarkka, täydellinen tarkennus onnistuu myös erittäin valovoimaisilla objektiiveilla syväterävyyden ollessa hyvin pieni. Tästä esimerkkinä Canon RF 50mm f1.2 sekä RF 28-70mm F2 L USM, jotka olisivat perinteisellä tarkennusjärjestelmillä haastavia objektiiveja.

  Canon EOS R sisältää huimat 5655 valittavissa olevaa tarkennuspistettä. Dual Pixel AF tarkennuspikselit kattavan myös hyvin suuren osan, noin 88% alueen kuvasta, vaakasuunnassa kattavuus on 100%! Tarkennus toimii luotettavasti myös erittäin pimeässä, jopa -6 EV valossa (mitattuna aukolla F1.2), eli jopa hieman hämärämmässä kuin Canoin huippumalli EOS 1DX Mark II. Saat siis tallennettua tilanteet esimerkiksi häiden iltajuhlissa ja hämärtyvässä luonnossa!  Videokuvaus

  4K Ultra HD videot tallennetaan noin 1.75x rajauksella. Canon perustelee rajauksella kameran lämmönhallinnalla. 4K videokuvauksen rajaus on lähellä APS-C kennon kokoa joten Canon EF-S objektiivit sopivat hienosti videokuvaukseen kun haluat käyttää laajakulmaista objektiivia. FullHD-laadun videot tallentuvat koko kennon alaa käyttäen.

  Korkeimmalla asetuksella videon bittivirta on jopa 480Mbps. Tämä asetus vaatii nopean V60-videoluokan muistikortin, 64GB kortille mahtuu videota noin 16 minuuttia tällä laadulla.  Videot voit tallentaa myös Canon Log laajan sävyalan asetuksella. Tämä sopii käyttäjälle joka haluaa määritellä materiaalin värisävyt ja kontrastin itse. C-Log on käytössä myös suoraan muistikortille. HDMI-kytkennän kautta ulkoiselle tallentimelle videon saa myös 10Bit 4:2:2 värisyvyydellä.  Automaattitarkennuksen lisäksi kamerassa on Cinema EOS -ammattikameroista tutun manuaalitarkennuksen Focus Peaking avustimen, joka korostaa tarkennuksen kohteen ääriviivat. Lisäksi Canon EOS R:n painikkeet ovat ohjelmoitavissa erikseen video- ja valokuvatiloihin. Myös Canon RF:n tarkennusrenkaan toimintasuunta on muutettavissa, tämä on kätevää Follow Focus -järjestelmiä käytettäessä.

  Kuvataajuutena 4K kuvauksessa on 30 tai 24. FullHD-tarkkuudella onnistuu 60P kuvaus ja nelinkertaiset hidastukset saat tallennettua 120P HD-laadulla.  Canon on paneutunut EOS R -mallissa käytettävyyteen kunnolla. Vaikka runko on peilittömien kameroiden tapaan kompaktin kokoinen, on kahva kuitenkin hyvin muotoiltu ja kameran pitäminen kädessä onnistuu turvallisesti myös yhdellä kädellä. Rungon takapuolella on kosketukseen perustuva painike (M-Fn bar), joka tunnistaa painallukset molemmille puolille sekä pyyhkäisyt molempiin suuntiin. Tämä uusi näppäin ja kaikki muut säätorullat ovat erittäin hyvin muokattavissa omiin tarpeisiin sopivaksi.

  Canon EOS R:n elektroninen etsin on moderni OLED-tekniikkaan perustuva ja erittäin tarkka. Resoluutio on 3,69 kuvapistettä ja suurennos on 0.76X.

  Kameran kosketusnäyttöä kääntyy myös eteenpäin. Näytön koko on 3.1 ja tarkkuus 2.1 miljoonaa pistettä (vs. EOS 5D IV -mallin 1.6M). Näytön yläosassa on myös LCD-näyttö josta näkee nopealla vilkaisulla tärkeimmät asetukset  Canon EOS R käyttää erittäin yleistä LP-E6N akkua. Cipa-standardin mukainen kuvausmäärä on 330-560 kuvaa mutta oikeassa käytössä yhdellä latauksella voi saada paljon suuremman määrän kuvia. Akun lataaminen onnistuu myös USB-portin kautta käyttämällä Canon PD-E1 adapterilla.  Runko on sää- ja pölysuojattu. Rakenne sekä ulkokuori ovat kestävää metalliseosta.  Tekniset tiedot:

  Täyden koon 30,3 megapikselin CMOS-kenno

  Canon RF -objektiivikiinnitys

  Dual Pixel Raw-tuki

  ISO herkkyys: 100-40000 (laajennettavissa 50, 51200 ja 102400)

  Dual Pixel AF automaattitarkennus ja 5655 tarkennuspistettä (kattaa noin 90% kuva-alasta)

  Sarjakuvaus: 8 kuvaa/s, jatkuvalla tarkennuksella 5 kuvaa/s

  4K Ultra HD 30P, FullHD 60P ja HD 120P videokuvaus, H.264 pakkaus

  Suljinajat: 1/8000- 30s (+Bulb), myös äänetön elektroninen suljin

  Elektroninen etsin, 0,71X suurennus

  Kosketusnäyttö 3,15”, resoluutio 2.1 miljoonaa kuvapistettä

  Akku: LP-E6N / LP-E6 (LP-E6N akku mahdollista ladata suoraan kamerassa PD-E1 USB-virtakaapelilla)

  SD-muistikorttipaikka, UHS-II tuki

  Koko: 135,8 x 98,3 x 84,4mm

  Paino 660g (akulla ja muistikortilla)

  Myyntipakkaus sisältää: EOS R-runko, Kamerasuojus R-F-5, Kaulahihna, Akkulaturi LC-E6E, Akku LP-E6N, Liitäntäkaapeli IFC-100U, Käyttöopa  Lue koko tuotekuvaus Näytä vähemmän
  Tuotenumero
  908215
Toimitus postiin tai noutopisteeseen
1–5 arkipäivää
0,00 € – 4,90 €
Kotiinkuljetus
1–5 arkipäivää
Näet lopullisen toimituskulun tilauksesi Toimitustapa-kohdassa.
Meille on hyvin tärkeää, että olet tyytyväinen tilaukseesi. Voit palauttaa tilaamasi tuotteen 30 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palauttaminen on maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta etukäteen.
Lue tarkemmat palautusohjeet

NÄIN KERÄÄMME TUOTEARVOSTELUJA

Positiivinen, negatiivinen tai neutraali: kaikki arvostelut ovat tervetulleita. Ennen julkaisua tarkistamme, että arvostelu täyttää tarkistusehtomme ja että se on aito. Tarkista ehdot täältä.

Katso kaikki arvostelut Piilota arvostelut

Samankaltaisia tuotteita

Online Exclusive
999,00 €
Online Exclusive
Michael Michael Kors Large Zebra -midimekko
295,00 €
Online Exclusive
139,00 €
Ale
Online Exclusive
Michael Michael Kors Olkalaukku
295,00 €
225,00 €

Lisää tuotemerkiltä Canon

Online Exclusive
1 169,00 €
Online Exclusive
109,00 €
Online Exclusive
Online Exclusive
Online Exclusive
Koti
Skandinaavisen sisustuksen kulmakivet
Skandinaavinen sisustus on nyt kutsuva ja kodikas. Pehmeät muodot, lempeät luonnonsävyt ja -materiaalit sekä harkiten valitut designaarteet herättävät selkeälinjaisen ja ajattoman sisustuksen eloon. Poimi ajankohtaiset ideat ja aarteet omaan kotiisi.
Näytä lisää
Katso sisustusvinkit
Inspiroidu
Näytä vähemmän
Katso sisustusvinkit

Kodin palvelut

Sisusta kotisi kauniiksi ja suunnittele tilat toimiviksi asiantuntijan avulla.

 • Räätälöity sisustussuunnitelma
 • Tuote-ehdotukset kattavasta valikoimastamme
 • Maksuton sisustushankintojen yhteydessä
Tutustu ja varaa aika