Ilmainen perustoimitus, kun ostoksesi on vähintään 100 euroa!

product details

 • VINE[ACTIV] - viinirypäleistä aktiivista suojaa aktiiviselle naiselle!
  Aktiiviset elämäntavat altistavat ihon vapaiden radikaalien vaikutukselle. Liikunta ja ulkoilu ovat keholle tärkeitä, mutta iho tarvitsee suojaa sään eri elementtejä ja aurinkoa vastaan, sekä runsaasti antioksidantteja kyetäkseen puolustautumaan. Caudalíe on kehittänyt tähän tarkoitukseen runsaasti polyfenoleita sisältävän tuotelinjan.

  - Polyfenolit ovat kasvimaailman tehokkaimpia antioksidantteja, joilla hoidetaan ihoa taistelussa vapaita radikaaleja vastaan neutraloisoimalla niiden vaikutuksia. Tällaisia ovat mm. UV-valo, ilmansaasteet ja stressi. Polyfenoleita saadaan mm. viinirypäleiden siemenistä.

  Tässä pullossa on ihosi itsepuolustus. Seerumi on kehitetty antamaan optimaalinen suoja ulkoilman vapaita radikaaleja vastaan. Polyfenolit ja vahva C-vitamiini suojaavat ihoa stressin ja saasteiden ikäännyttävältä vaikutukselta. Seerumi korjaa jo tapahtuneita vaurioita silottamalla juonteita, parantamalla ihon pintarakennetta ja tasoittamalla värisävyä. Koostumus ei tuki huokosia ja sopii kaikille ihotyypeille.

  KÄYTTÖ: Aamuin illoin puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen. Viimeistele hoitotulos saman tuotelinjan 3-in-1 Moisturizer -hoitovoiteella sekä silmänympärysvoiteella.
  Katso lisää Katso vähemmän
  Tarkemmat tiedot
  Tuotenumero
  612542
  Avainsanat
  Ihonhoito, seerumi, anti age,
 • Toimitus postiin tai noutopisteeseen
  1–5 arkipäivää
  0,00 € – 4,90 €
  Kotiinkuljetus
  1–5 arkipäivää
  Näet lopullisen toimituskulun tilauksesi Toimitustapa-kohdassa.

Arvostelut

Katso kaikki arvostelut Piilota arvostelut