Perustoimitus 0 € yli 80 euron ostoksista!
 • Definitive Technology D5c keskikaiutin

  Vaadi enemmän! Demand-sarjan kaiuttimet tuottavat huoneentäydeltä kaunista äänenlaatua, syvää bassoa ja tarkan äänikentän modernissa ja minimalistisessa paketissa.  Keskikaiutin on eittämättä monessa tilanteessa kotiteatterin tärkein kaiutin. Sen pitää pystyä mahdollisimman selkeään puheäänen toistoon myös silloin, kun toiminta ruudulla on kiivaimmillaan. Samalla keskikaiuttimen pitää integroitua täydellisesti erityisesti etukaiuttimien sävyyn. D5c on tarkoin suunniteltu sopimaan muiden Demand-mallien oheen, joten voit vapaasti toteuttaa Demand-järjestelmän tilan koon ja budjetin ehdoilla.  Yläkerran nero  1 tuuman lämpökäsitelty alumiininen diskantti 20/20 Wave Alignment Lens ™ -suuntaimella tarjoaa tarkan ja tasaisen yläalueen toiston sekä laajemman äänikentän.  Tarkoituksella keskilinjasta sivuun asennettu diskantti vähentää ei-toivottua diffraktiota tarkemman ja puhtaamman äänikuvan toistamiseksi.  Laadukkaan diskanttielementin tulee suoriutua erinomaisesti kolmella osa-alueella: sen on oltava jäykkä, kevyt ja hyvin vaimennettu materiaalien ominaisuuksien osalta, joka vaikuttaa erityisesti korkeimpien taajuksien puhtaaseen toistoon. Alumiini on luonnollisesti jäykkä ja kevyt, täyttäen kaksi ensimmäistä vaatimusta. Kolmannen saavuttamiseksi Demand-malliston diskantit käsitellään suurella lämmöllä materiaalin muovaamiseksi ja pehmentämiseksi, jolloin saadaan aikaan tarvittava materiaalin vaimennus. Tämän lisäksi silkkinen reunus lisää kokonaisuuteen ripauksen perinteisemmän pehmeäkalottisen diskanttielementin miellyttävää toistoa.  Keskialueen komistus  2 kappaletta 5,25 tuuman BDSS ™ -elementtejä tarjoavat suuremman liikepoikkeaman ja tasaisemman vasteen, minkä ansiosta keskialueen yksityiskohdat pääsevät paremmin esille. Patentoidut Double Surround -reunus ja uniikki aalto-ohjain tarjoavat suuremman lineaarisen poikkeaman sekä tasaisemman äänen suuntaavuuden.  Viidellä maalikerroksella kiiltolakattu kotelo

  Jokainen kotelo on käsityönä viimeistelty istumaan saumattomasti elämäntyyliisi. Hiottu huolellisesti, maalattu viidellä kerroksella ensiluokkaista kiiltävää maalia, ja sitten kiillotettu (taso 6) tinkimätöntä ilmettä varten.  Häpeilemättömän komea etulevy - vahvaa ja kaunista alumiinia  Puhtaan kaunis ja moderni pursotetusta alumiinista valmistettu etulevy on viimeistelty lasipuhalluksella, joka takaa ajattoman kaikkiin sisustuksiin sopivan ilmeen. Kevyt, kestävä ja kierrätettävä alumiini on nykyaikaiseen elämäntapaan metalli. Magneettisesti kiinnittyvät ja akustisesti läpäisevät etumaskit tuovat viimeisen silauksen laaduntuntua, joten omistamisen ilo on taattu.  Tekniset tiedot (per kaiutin):

  Diskanttielementti: 1x 1"

  Keskiääni-/bassoelementti: 2x 5,25"

  Taajuusvaste (-3dB): 60 Hz - 22 kHz

  Suositeltu vahvistinteho: 40 - 300 W

  Herkkyys: 85 dB SPL@2.83 V

  Nimellisimpedanssi: 4 Ohm

  Mitat (L x K x S): 482,6 x 167,1 x 285,5 mm

  Kaiuttimen paino/kpl: 10.8 kg  Hinta/kpl

  Lue koko tuotekuvaus Näytä vähemmän
  Tuotenumero
  761657
Toimitus postiin tai noutopisteeseen
1–5 arkipäivää
0,00 € – 4,90 €
Kotiinkuljetus
1–5 arkipäivää
Näet lopullisen toimituskulun tilauksesi Toimitustapa-kohdassa.
Meille on hyvin tärkeää, että olet tyytyväinen tilaukseesi. Voit palauttaa tilaamasi tuotteen 30 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palauttaminen on maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta etukäteen.
Lue tarkemmat palautusohjeet
Katso kaikki arvostelut Piilota arvostelut
Koti
Skandinaavisen sisustuksen kulmakivet
Skandinaavinen sisustus on nyt kutsuva ja kodikas. Pehmeät muodot, lempeät luonnonsävyt ja -materiaalit sekä harkiten valitut designaarteet herättävät selkeälinjaisen ja ajattoman sisustuksen eloon. Poimi ajankohtaiset ideat ja aarteet omaan kotiisi.
Näytä lisää
Katso sisustusvinkit
Inspiroidu
Näytä vähemmän
Katso sisustusvinkit

Kodin palvelut

Sisusta kotisi kauniiksi ja suunnittele tilat toimiviksi asiantuntijan avulla.

 • Räätälöity sisustussuunnitelma
 • Tuote-ehdotukset kattavasta valikoimastamme
 • Maksuton sisustushankintojen yhteydessä
Tutustu ja varaa aika