Ilmainen perustoimitus, kun ostoksesi on vähintään 100 euroa!

product details

 • Monipuolinen Supersonic on Dyson-insinöörien taidonnäyte täynnä innovatiivisia ominaisuuksia. Hiustenkuivaimella muotoilet hiukset juuri haluamallasi tavalla ja saat hiuksista kiiltävät ja sileät.
  Kuivain on ensiluokkaisen hellä hiuksille: laite mittaa ilmavirran lämpötilan 20 kertaa sekunnissa, jotta hiukset eivät vaurioituisi kuumuudesta. Hellävaraisuudesta huolimatta nopeudesta ei tarvitse tinkiä – 1600 watin moottori tuottaa suurinopeuksisen ilmavirran, joka kuivaa hiukset ripeästi. Tehokas laite on lisäksi hiljainen, ja siinä on hyödynnetty värinää vähentävää tekniikkaa.
  Toisin kuin tavallisissa kuivaimissa, Supersonicin moottori on sijoitettu kädensijaan, mikä tekee kuivaimesta vakaan ja hallittavan. Muotoilua helpottamaan on suunniteltu myös silottava suukappale, joka ohjaa ilmavirran laajasti ja tasaisesti. Yksityiskohtaista muotoilua varten voit kiinnittää Supersoniciin muotoilutehon keskittimen. Keskitin suuntaa kuivauksen vain haluttuun suortuvaan sotkematta muita hiuksia. Diffuusorisuutin puolestaan hajottaa ilmavirran tasaisesti hiusten ympärille, mikä estää hiusten pörröttymisen.
  Suuttimet kiinnitetään kuivaimeen magneettisesti. Osien vaihtaminen sujuu näin ollen nopeasti ja vaivattomasti. Kolmen nopeusasetuksen ja neljän lämpötilavaihtoehdon avulla voit säätää laitteen kuivaamaan täsmälleen haluamallasi tavalla. Kampaamopituinen 2,7 metrin johto antaa hiusmuotoiluun mukavasti liikkumavapautta.
  Teho: 1 600 W
  Kahden vuoden takuu.
  Pakkauksessa mukana silottava suukappale, muotoilutehon keskitin, diffuusori, liukuestealusta ja ripustin
  Lue koko tuotekuvaus Lue vähemmän
  Tarkemmat tiedot
  Valmistajan tuotenumero
  5025155036709
  Tuotenumero
  139564619
  Erityistä
  Nopeusasetukset: Normaali kuivaus, nopea kuivaus, muotoilu. Lämpöasetukset: Nopea kuivaus ja muotoilu 100 °C, normaali kuivaus 80 °C, hellävarainen kuivaus 60 °C, jatkuva kylmä ilma 28 °C.
  Kokotiedot
  245 x 78 x 97 mm
  Paino
  630 g
  Takuu
  24 kk
  Avainsanat
  Hiustenkuivaaja
 • Nouto tavaratalosta
  Toimitusaika 2-4 viikkoa
  0,00 €
  Toimitus automaattiin tai noutopisteeseen
  Toimitusaika 2-4 viikkoa
  0,00 € – 4,90 €
  Kotiinkuljetus
  Toimitusaika 2-4 viikkoa
  6,90 €–50,00 € kuljetusyhtiöstä ja tuotteen koosta riippuen

Arvostelut

Katso kaikki arvostelut Piilota arvostelut