Ilmainen perustoimitus, kun ostoksesi on vähintään 100 euroa!
Muutoksia tavaratalojen aukioloajoissa 1.8. alkaen. Lue lisää!

product details

 • Fiskarsin StaySharp™ Max -kelaleikkurissa yhdistyy uusin tekniikka, loistava ergonomia, paras mahdollinen leikkuuteho ja työskentelyn nautittavuus. Kelaleikkuri on kevyt työntää, terät leikkaavat tehokkaasti ja tarkasti, leikkuukorkeuden säätövara on aiempaa suurempi ja säätömekanismi helppo.

  StaySharp™-leikkuumekanismin ansiosta ruoho katkeaa ilman että terät koskevat toisiinsa, mikä keventää työntämistä ja pitää terät kunnossa ilman vuosittaista teroitusta.

  InertiaDrive™-leikkuutekniikka tuottaa kaksinkertaisen leikkuuvoiman, joka katkaisee kasvien varret, rikkaruohot ja tiheän ruohon, jotka jumittaisivat perinteisen ruohonleikkurin.

  VersaCut™-leikkuumenetelmän ansiosta leikkuukorkeutta voidaan säätää 2,5 sentistä jopa 10 senttiin. Terät leikkaavat myös pyörien alta ja lähempää reunaa.

  Ergonominen, pehmustettu ja säädettävä työntökahva ja helppo ja nopea leikkuukorkeuden säätö lisäävät käyttömukavuutta. Kouru heittää leikatun ruohon eteenpäin eikä taakse käyttäjän jaloille. Kelaleikkurin mukana tulevaa StaySharp -ruohonkerääjä käyttämällä ruohon saa kerättyä leikatessa siististi talteen.
  Katso lisää Katso vähemmän
  Tarkemmat tiedot
  Valmistajan tuotenumero
  6411501138828
  Tuotenumero
  142372744
  Leveys
  61 cm
  Korkeus
  122 cm
  Paino
  23,5 kg
 • Nouto tavaratalosta
  Toimitusaika 2-4 viikkoa
  0,00 €
  Toimitus automaattiin tai noutopisteeseen
  Toimitusaika 2-4 viikkoa
  0,00 € – 4,90 €
  Kotiinkuljetus
  Toimitusaika 2-4 viikkoa
  6,90 €–50,00 € kuljetusyhtiöstä ja tuotteen koosta riippuen

Arvostelut

Katso kaikki arvostelut Piilota arvostelut