Ilmainen perustoimitus, kun ostoksesi on vähintään 100 euroa!
Muutoksia tavaratalojen aukioloajoissa 1.8. alkaen. Lue lisää!

product details

 • PALJASTA HEHKUVA IHO
  Pienikokoinen ja helppokäyttöinen UFO Mini on kehitetty tekemään kasvonaamio älykkäämmin. UFO Mini -laitteella teet täydellisen kasvohoidon - olitpa sitten kotona tai liikkeellä. Laite hyödyntää LED-valoterapiaa ja hellävaraista lämpöterapiaa. Yhdessä T-sonic-värähtelyn kanssa UFO Minin innovatiivinen teknologia saa naamion tärkeät ainesosat imeytymään syvemmälle ihoon. Tuloksena hehkuva, tasainen iho - vain 90 sekunnissa.

  HYPER-INFUSION
  Lämpöterapia avaa ihohuokset ja edistää hoitotuotteiden imeytymistä sekä ainesosien pääsyä syvemmälle ihoon. Se edistää myös ihon terveyttä, parantaa verenkiertoa ja ohjaa proteiineja ja ravintoaineita edistäen täten kuona-aineen poistumista. T-Sonic-värähtelyt edistävät valon pääsyä syvemmälle huokosiin tehostaen valon vaikutusta. Värähtely edistää myös hoitotuotteiden imeytymistä ja samalla kasvot saavat rauhoittavan hieronnan.
  TERVETULOA TULEVAISUUTEEN
  Toisin kuin tavanomaiset kangasnaamiot, UFO tarjoaa ylivertaiset hoitotulokset vain 90 sekunnissa. Lämpö- ja kylmäterapian sekä T-Sonic-värähtelyjen yhdistelmä punaisella, sinisellä ja vihreällä LED-valolla mahdollistavat rentouttavan, tehokkaan ja ammattitasoisen spa-hoidon miellyttävästi kotonasi – valmiiksi asetetuilla hoito-ohjelmilla.
  TÄYSIN UUDENLAINEN NAAMIOHOITO
  UFO Mini liukuu iholla vaivattomasti ja aktivoi korealaisten naamioiden tärkeitä ainesosia. UFO-aktivoitavat naamiot on valmistettu pehmeästä mikrokuidusta, kyllästetty kasvi- ja hedelmäuutteilla, kasviöljyillä sekä luonnollisella kukkaisvedellä. FOREO-appin avulla hallinnoit tarkasti UFO Minin asetuksia sekä tehostat hoitorutiineja - tuloksena hehkuva iho.
  ● 90-sekunnin kasvohoito, kehitetty toimimaan yhdessä UFO-aktivoitavien naamioiden kanssa
  ● UFO Mini hyödyntää hyper-infusion-teknologiaa, joka yhdistää huokosia avaavan lämmön ja T-Sonic-värähtelyn, joka parantaa aktiivisten ainesosien imeytymistä ihoon
  ● Lämpöterapia lämmittää ihoa välittömästi, mikä pehmentää ihoa ja avaa ihohuokoset saaden naamion ainesosat imeytymään ihon syvimpiin kerroksiin
  ● Jokainen käsittely sisältää huolella valitun lämpötilan ja värähtelyintensiteetin yhdistelmän maksimaalisen tehokkuuden sekä rauhottavan kasvohieronnan takaamiseksi
  ● UFO Mini tarjoaa kolme erilaista valohoitokäsittelyä: anti-aging (punainen LED), kirkastava (vihreä LED) sekä anti-akne (sininen LED)
  ● Punainen LED-valo häivyttää ikääntymisen merkkejä & stimuloi kollageenin tuotantoa tehden ihosta nuorekkaamman näköisen
  ● Vihreä LED-valo kirkastaa sameaa ihoa sekä tasoittaa ihonväriä tehden ihosta välittömästi hehkuvamman
  ● Sininen LED-valo tappaa aknea aiheuttavia bakteereita & stimuloi pintaverenkiertoa tehden ihosta terveemmän näköisen
  ● FOREO-appin avulla voi hallinnoida T-sonic-värähtelyn ja valon intensiteettiä sekä lämpöterapiatoimintoa. Sovellus auttaa saamaan laitteen kaikki hyödyt tehokkaasti käyttöön
  ● Valmistettu lääketieteellisestä silikonista
  ● USB-ladattava & 100 % vedenkestävä
  ● 2 vuoden täystakuu
  Pakkaus sisältää:
  UFO Mini -laite, pikaohje, magneettikortti, USB-laturi, säilytysteline

  KÄYTTÖ:
  1. Kiinnitä naamio UFO Mini -laitteeseen.
  2. Käynnistä laite käynnistyspainikkeesta ja aktivoi Make My Day -hoitotoiminto. Paina painikkeesta uudelleen aktivoidaksesi Call It a Night -hoidon.
  3. Nauti 90-sekunnin hoidosta liikutellen UFO Mini -laitetta kasvojen iholla. Kaksi pikaista merkkivärähdystä kertovat käsittelyvaiheiden muutoksista.
  4. 3 merkkivärähdystä kertoo hoidon päättyneen. Poista ja heitä käytetty naamio pois. Huuhtele UFO Mini vedellä ja kuivaa laite.
  Katso lisää Katso vähemmän
  Tarkemmat tiedot
  Valmistajan tuotenumero
  F4330
  Tuotenumero
  139825222
  Ominaisuus
  K-Beauty
  Ihotyyppi
  Kaikki ihotyypit
  Avainsanat
  kasvohoito, naamiohoito
 • Nouto tavaratalosta
  2–7 arkipäivää (huomioithan, että toteutuva toimitusaika voi tällä hetkellä olla lähempänä 7 arkipäivää)
  0,00 €
  Toimitus automaattiin tai noutopisteeseen
  2–7 arkipäivää (huomioithan, että toteutuva toimitusaika voi tällä hetkellä olla lähempänä 7 arkipäivää)
  0,00 € – 4,90 €
  Kotiinkuljetus
  2–7 arkipäivää (huomioithan, että toteutuva toimitusaika voi tällä hetkellä olla lähempänä 7 arkipäivää)
  6,90 €–50,00 € kuljetusyhtiöstä ja tuotteen koosta riippuen

Arvostelut

Katso kaikki arvostelut Piilota arvostelut