Ilmainen perustoimitus, kun ostoksesi on vähintään 100 euroa!

product details

 • Fujifilm X-T4 sisältää kaikki Fujikuvaajien tälle uutuusmallille asettamat toiveet. Tässä uusia ominaisuuksia ja isoja parannuksia listattuna:

  Sisäinen kuvanvakaaja jopa 6.5 aukkoarvon teholla

  Automaattitarkennus: nopeampi, parempi seurantakyky ja tehokkaampi silmien ja kasvojen tunnistus

  240FPS FullHD hidastusvideot (4-10x hidastus)

  15k/s sarjakuvaus mekaanisalla sulkimella, 20k/s elektronisella, jatkuva tarkennus

  Uusi tehokkaampi akku, jopa 40% enemmän kuvia yhdellä latauksella

  30% hiljaisempi ääni sulkimessa

  Sulkimella jopa 300000 laukaisumäärä (tuplasti edelliseen verrattuna)

  Videotiedoston tallennus molemmille muistikorteille samaan aikaan

  Eteenpäin kääntyvä kosketusnäyttö

  Kuvanvakaaja rungossa ja täysin uusi suljin  Fuji X-T4:n suurin uudistus on tehokas sisäänrakennettu kuvanvakaaja. Tehoksi luvataan jopa 6.5 aukkoarvoa. Tämä teho saavutetaan suurimmalla osalla Fujin objektiiveista (18 objektiivilla 29:stä). Muilla objektiiveilla vakaajan teho on viisi aukkoa.  Kuvanvakaaja on selkeästi päivitetty esimerkiksi Fujin X-H1:n käyttämästä. Tekniikka on täysin erilainen, kennoa liikutetaan jousien sijaan magneettisesti ja vakaajan liikkeentunnistus on 8x tarkempi! Vakaajamekanismi on myös aikaisempaa pienempi ja kevyempi.

  Vakaajan lisäksi myös suljinmekanismi on uusi, sulkimen räpsähdys on paremmin vaimennettu eli pidemmillä valotusajoilla kuva pysyy skarpimpana. Samalla sulkimen ääni on nyt 30% hiljaisempi sekä kameralle arvioitu laukaisumäärän kesto on nyt ammattitasoa eli 300000 kuvaa (X-T3 mallissa puolet tästä).

  Sulkimen moottori on myös aikaisempaa tehokkaampi ja sarjakuvaus onnistuu mekaanisella sulkimella 15 kuvaa / sekunnissa nopeudella ja laukaisuviive on vain 0.035 sekuntia.  Fujin X-T4 samaa uutta 26.1 megapikselin X-Trans CMOS kuvakennoa ja X-Processor 4 suoritinta kuin aikaisempi malli. Eli kameran prosessori on 20x nopeampi kuin X-Pro1 mallissa ja kolme kertaa nopeampi kuin Fuji X-H1 -mallissa. Sinänsä näillä luvuilla ei ole merkitystä, mutta nopeus mahdollistaa huiman suorituskyvyn myös automaattitarkennukseen ja videokuvaukseen.

  Fujin X-T3 uudisti sarjan automaattitarkennuksen täysin mutta tätä järjestelmää on parannettu entisestään. Tarkennus lukittuu kohteeseen jopa 0.02 sekunnissa. Kohteen seuranta on nyt paljon varmempaa, valmistajan mukaan Tracking AF jatkuva tarkennus on kaksi kertaa luotettavampi liikkuvaa kohdetta kuvatessa.  Lisäksi kasvojen tai silmien tunnistukseen perustuva tarkennus on nopeampi ja pysyy liikkeen perässä paremmin. Automaattitarkennuksen säätämistä helpottaa viisi eri valmisasetusta, jotka sopivat erilaisiin urheilulajeihin ja tilanteisiin.  Videokuvaus:

  4K 30P koko kennon alan tallentaen (oversampling)

  4K 60P video 1.18x rajauksella

  10bit 4:2:0 tallennus suoraan muistikortille (4:2:2 HDMI:n kautta)

  H.265 pakkauskoodekki, jopa 400Mbps bittivirta

  F-Log laajan sävyalan kuvaus ja F-Log View Assist esikatselutoiminto

  Mikrofoniliitäntä Line-in asetuksella

  Kuulokeliitäntä

  FullHD 240P hidastusvideot

  Edeltäjänsä tapaan Fuji X-T4 sisältää huimat videospeksit ja sopii ominaisuuksien puolesta vaativallekin käyttäjälle. Kamera kuvaa 4K UHD ja DCI videon myös 60P ruudunpäivityksellä. Värit tallentuvat 10Bit värisyvyydellä myös muistikortille. Saman videotiedoston saa tallennettua molemmille muistikorteille, tämä on loistava ominaisuus tärkeillä kuvauskeikoilla.

  Aiemmin mainitusta tehokkaasta vakaajasta on iso apu videokuvauksessa. Mekaanisen vakaajan lisäksi videokuvauksessa voi käyttää elektronista vakaajaa, esimerkiksi käsivaralta samalla aikaa kävellen kuvatessa. Lisäksi kamerasta löytyy IS Boost -asetus, jossa kamera yrittää vakauttaa videon niin tasaiseksi kuin se olisi jalustalta kuvattu.  Videokuvaukseen löytyy laajan sävyalan F-Log Gamma väriasetus. Tämä sopii ammattilaisille, jotka haluavat määritellä videomateriaalin värin ja kontrastin itse. F-Log gamma ja 10 bitin 4:2:0 onnistuu suoraan kameran sisällä, HDMI-kaapelin kautta ulkoiselle tallentimelle saa myös 4:2:2 materiaalin. Uuden kennon 160 minimiherkkyyden ansiosta F-Log käyttää ISO 640 herkkyyttä (aikaisemmissa malleissa ISO 800), joka helpottaa valoisissa olosuhteissa kuvaamista ja vähentää myös videotiedoston varjojen kohinaa. Jos et halua käyttää täysimittaista Log-asetusta on kamerassa X-H1 -mallista tuttu Eterna väriasetus, joka antaa hyvän pohjan videon väreillee. X-T4 sisältää myös uuden Eterna Bleach Bypass filmisimulaation, jossa on tyylikäs yhdistelmä hillittyä saturaatiota yhdistettynä korkeaan kontrastiin.  Kamera tallentaa 4K 30P videon käyttäen koko kennon pikselimäärää (ns. oversampling) eli koko kennon leveydeltä tehdään 4K videotiedosto. Tällöin kuva on tarkempi sekä sisältää vähemmän kohinaa ja aliasiointia kuin 4K video joka käyttää vain osan pikseleistä.

  Videon bittivirta on 4K 60P videossa 200Mbps ja 4K 30P videossa jopa 400Mbps. Pakkaus onnistuu Fujin huippumallien tapaan H.265 kodekilla. Vanhemman tekniikan H.264 videoon verrattuna video sisältää noin 50% enemmän informaatiota vaikka bittivirta olisi sama.

  Kameran takaosan kosketusnäyttö on vapaasti käänneltävä, tämä on mukava uudistus aiemman mallin kahteen suuntaan taittuvaan rakenteeseen. Vakaajasta ja tehokkaammasta akusta huolimatta kameran koko on vain hiukan isompi, ja tämä kokomuutos on tullut oikeaan paikkaan eli kahva on hieman paremmin muotoiltu. Käytettävyyttä helpottaa Quick-menun asetusten jakaminen videolle ja valokuville erikseen.  Fuji X-T4 käyttää aivan uutta ja paljon aikaisempaa tehokkaampaa NP-W235 akkua. Normaaliasetuksilla yhdellä latauksella ottaa noin 500 kuvaa ja uudella ecotilalla noin 600 kuvaa. 4K videokuvauksen kestoksi Fuji lupaa noin 85min ja FullHD-videota yhdellä latauksella saa jopa 95 minuuttia.  Tekniset tiedot:

  Fuji X-mount yhteensopiva

  26MP BSI X-Trans CMOS APS-C kokoinen kenno

  Kennoa liikuttava kuvanvakaaja, 6,5 aukon teho

  ISO-herkkyys 160-12800 (laajennettavissa 80-51200)

  425 vaiheentunnistavan pisteen Hybrid AF automaattitarkennsu

  Sarjakuvaus: 20 fps jatkuvalla tarkennuksella (15fps perinteisellä sulkimella, 30fps Sports finder -asetuksella, eli 1.25x rajaus ja sähköinen suljin)

  Salamasynkka 1/250s

  Elektroninen etsin, resoluutio 3.69 miljoonaa pistettä

  3" kahteen suuntaan kallistuva kosketusnäyttö, resoluutio 1,04M pistettä

  4K videokuvaus, 10bit, H.265 pakkaus

  4K 30P bittivirta jopa 400Mbps, 60P asetuksella 200Mbps

  Kaksi UHS-II SD muistikorttipaikkaa

  Lataus myös USB-C liitännän kautta

  WiFi ja Bluetooth LE

  Kuuloke- ja mikrofoniliitäntä, Micro HDMI-liitäntä. Kuulokeadapteri mukana myyntipakkauksessa.

  Akku: Fuji NP-W235 (kuvausmäärä noin 600 economy-asetuksella CIPA)

  Koko: 134 x 92.8 x 63.8mm

  Paino 607g (akun ja muistikortin kanssa)

  Myyntipakkaus sisältää: FujiFilm X-T4 hopea runko, akku NP-W235, laturi, kuulokeadapteri, USB-kaapeli, hihna

  Katso lisää Katso vähemmän
  Tarkemmat tiedot
  Tuotenumero
  700107
 • Toimitus postiin tai noutopisteeseen
  1–5 arkipäivää
  0,00 € – 4,90 €
  Kotiinkuljetus
  1–5 arkipäivää
  Näet lopullisen toimituskulun tilauksesi Toimitustapa-kohdassa.

Arvostelut

Katso kaikki arvostelut Piilota arvostelut