Perustoimitus noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin nyt 0 €!
Kodin ja kosmetiikan suosikit nyt Woltilla kotiin! Lue lisää
Auta kanssamme Ukrainan kriisin uhreja. Lue lisää ja lahjoita
 • JURA E8 -kahvikone on täydellinen yhdistelmä mielihyvää, monipuolisuutta ja ylellisyyttä. Kone tarjoaa koko joukon etuja, jotka ovat aiemmin löytyneet ainoastaan JURAn premium-luokan malleista.

  Professional Aroma Grinder -kahvimylly tuottaa virheettömän jauhatustuloksen, alan viimeisintä kehitystä edustavat uuttoprosessit antavat aromien kehittyä täysin, ja ilmavan, höyhenenkevyen maitovaahdon ansiosta trendikkäät erikoiskahvijuomat maistuvat paremmalta kuin koskaan aikaisemmin. Tämän lisäksi laitteen käsittely on entistäkin intuitiivisempaa ja käyttö uskomattoman helppoa.

  Ensiluokan kahvinlaatua

  Professional Aroma Grinder-kahvimylly takaa 12,2 %* enemmän aromeja ja jatkuvasti korkealaatuisen jauhatustuloksen, jolloin kahvinmaku pääsee kehittymään täydelliseksi koko kahvimyllyn käyttöiänajan. Pulse Extraction Process (P.E.P.®) varmistaa lyhyiden erikoiskahvien parhaan mahdollisen maun, samalla kun älykäs esikuumennus takaa ihanteellisen lämpötilan ensimmäisestä kupillisesta lähtien.

  Uuden nestejärjestelmän ansiosta kone pystyy valmistamaan myös caffè Baristan ja lungo Baristan kaltaiset pitkät, miedot erikoiskahvijuomat ammattimaisen baristan standardien mukaisesti. He, jotka pitävät voimakkaammasta kahvista, voivat “terästää” cappuccinonsa, flat whitensa tai latte macchiatonsa käyttämällä Extra Shot-toimintoa.
  * Verrattuna tavallisiin kahvimyllyihin. Ylellinen käyttö.

  2,8" värinäyttö, kuusi painiketta ja täysin uusi käyttökonsepti, jossa on mukana tekoälyä, mahdollistavat helpon käsittelyn. Älykäs algoritmi tunnistaa yksilölliset mieltymykset ja mukauttaa aloitusnäytön sellaiseksi, että käyttäjän kaksi tai neljä suosikkierikoiskahvijuomaa näkyvät aina näytöllä.Tuotteiden asetuksia ja niiden sijaintia näytöllä voidaan muuttaa henkilökohtaisten mieltymysten mukaan, ja tuotteiden nimet voidaan joko näyttää tai piilottaa. Kaikki olennaiset kahvikonetta koskevat tiedot sekä odottavat hoito-ohjeet esitetään selkeästi JURACockpit-osiossa näytön avulla.

  One-touch maitojärjestelmän puhdistus

  Pitkälle kehitetty maitojärjestelmän puhdistusprosessi tapahtuu automaattisesti napin painalluksella, ja se on hetkessä valmis. Tippakaukalokin täyttää vaativimmatkin ergonomiastandardit. Sen muotoilu estää veden roiskumisen, ja sen pystyy irrottamaan mukavasti vain yhdellä kädellä.

  17 erilaista erikoiskahvijuomaa: espresso, 2 x espresso, espresso doppio, kahvi, 2 x kahvi, cortado, caffè barista, lungo barista, kuuma vesi, cappuccino, cappuccino extra shot, latte macchiato, latte macchiato extra shot, flat white, flat white extra shot, espresso macchiato, maitovaahto

  Lue koko tuotekuvaus Lue vähemmän
  Valmistajan tuotenumero
  50015364
  Tuotenumero
  153049697
  Materiaali
  Metallia ja muovia
  Leveys
  28 cm
  Korkeus
  35.1 cm
  Syvyys
  44.6 cm
  Paino
  9.6 kg
  Johdon pituus
  1.1 m
  Tilavuus
  1.9 l
  Vedensuodatin
  CLARIS Smart
  Kahvimylly
  Kyllä
  Maidonvaahdotin
  Kyllä
  Takuu
  24 kk
  Avainsanat
  kahviautomaatti, kahvikeskus, kahvilaite, jura
Nouto tavaratalosta
Toimitusaika 2–4 viikkoa
0,00 €
Toimitus automaattiin tai noutopisteeseen
Toimitusaika 2–4 viikkoa
0,00 € – 4,90 €
Kotiinkuljetus
Toimitusaika 2–4 viikkoa
6,90 €–50,00 € kuljetusyhtiöstä ja tuotteen koosta riippuen
Meille on hyvin tärkeää, että olet tyytyväinen tilaukseesi. Voit palauttaa tilaamasi tuotteen 30 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palauttaminen on maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta etukäteen.
Lue tarkemmat palautusohjeet
Katso kaikki arvostelut Piilota arvostelut

Kodin palvelut

Sisusta kotisi kauniiksi ja suunnittele tilat toimiviksi asiantuntijan avulla.

 • Räätälöity sisustussuunnitelma
 • Tuote-ehdotukset kattavasta valikoimastamme
 • Maksuton sisustushankintojen yhteydessä
Tutustu ja varaa aika