PERUSTOIMITUS 0 € nyt kaikista ostoksista! Lue lisää

product details • Pasta Pappardelle La Campofilone 250 g

  Perinteinen italialainen kananmunapasta. Herkullinen leveä, mutta erittäin ohut Pappardelle-pasta Marchen maakunnasta italiasta. La Campofilonen pastat ovat valmistettu vain parhaista raaka-aineista perinteisten italialaisten menetelmien mukaan.

  Erittäin lyhyt, vain 2-3 minuutin, keittoaika. Pakattu kauniisen rasiaan. La Campofilonen pastoissa on tuoreen pastan maku ja tuntuma.

  Pakkauskoko 250 g, n. neljälle henkilölle.

  Valmistusaineet: Semolina durumvehnäjauhoja, kananmunaa (33,4 %).

  Käytä keittämiseen runsaasti vettä (250 g:lle n. 3 litraa). Laita vesi kiehumaan, suolaa pastan keitinvesi kevyesti ja anna pastan kiehua 2-3 minuuttia välillä sekoittaen. Kaada keitinvesi posi ja huuhdo nopeasti kylmällä vedellä. Viimeistele hyvällä oliiviöljyllä ja tarjoa haluamasi kastikkeen kanssa.

  La Campofilone on pieni kaupunki Adrianmeren rannalla, Marchen maakunnassa, jossa on pitkät perinteet pastan ja erityisesti kananmunapastan valmistukselle. Tänäkin päivänä La Campofilone tuottaa pastaa samoilla menetelmillä kuin se on jo noin sadan vuoden ajan tuottanut. La Campofilonen pastaan käytetään vain puhtaimpia ja laadukkaimpia raaka-aineita. Kananmunat tulevat vain vapaana elävistä kanoista ja kaikki pastassa käyettävä Durum-vehnä (non-GMO) kasvaa lähialueilla. Tuloksena laadukkaasta ja ympäristöystävällisestä toiminnastaan La Campofilonella on korkein DNV (Den Norske Veritas) -laatuluokitus sekä Compassion in World Farming -organisaatiolta oleva The Good Egg Award. Pastan valmistuksessa taikina sekoitetaan matalassa lämmössä ja sen jälkeen kun pasta muotoiltu ja leikattu, niin pasta asetaan kuivumaan kauniille paperiarkeille, joiden reunat on taitettu Campofilonen perinteiden mukaan. Pastan annetaan kuivua matalassa lämpötilassa (alle 36 °C) noin 20 - 48 tuntia ennen kuin se pakataan kauniisiin kierrätysmateriaaleista valmistettuihin rasioihin.
  A delicious, traditional Italian, wide but very thin Pappardelle-shaped egg pasta.
  Lue koko tuotekuvaus Lue vähemmän
  Tarkemmat tiedot
  Tuotenumero
  1037210
 • Toimitus postiin tai noutopisteeseen
  1–5 arkipäivää
  0,00 € – 4,90 €
  Kotiinkuljetus
  1–5 arkipäivää
  Näet lopullisen toimituskulun tilauksesi Toimitustapa-kohdassa.

Arvostelut

Katso kaikki arvostelut Piilota arvostelut