Ilmainen perustoimitus, kun ostoksesi on vähintään 100 euroa!

product details

 • Tämä on loistava vaihtoehto paljon matkustavalle kuvaajalle! Pro Runner RL X450 yhdistää kamerarepun ja vetolaukun, johon mahtuu mukaan ammattikuvaajan laitteisto ja lisätarvikkeet.

  Lowepro Pro Runner x450 AW II on uudistettu malli suositusta Pro Runner x450 repusta. Uusi Pro Runner x450 AW II vastaa nykyajan kuvaajan vaatimuksiin mm. suojatulla läppäri / tablettitaskulla. Lowepro Pro Runner x450 AW II tarjoaa entistä paremman suojan kalustolle ja se on mitoitettu mahtumaan yleisimpiin lentoyhtiöiden käsimatkatavaramittoihin.

  Pro Runner x450-versiota on mahdollista käyttää selkärepun lisäksi helposti mukana kulkevana vetolaukkuna. Kuten Pro Runner 450 AW II -malliin, myös tähän mahtuu kaksi järjestelmäkameraa objektiiveilla, 5-6 lisäobjektiivia tai salamaa, enintään 15” kannettava tietokone, 10” tabletti sekä älypuhelin ja muut varusteet. ja siinä on myös patentoitu All Weather AW Cover™ sääsuojus, joka pitää laukun sisällön kuivana kovemmassakin säässä.  Lowepro:n jämäkkä, mukava ja selkää tukeva kantohihnajärjestelmä tekee painavaksi pakatun laukun kantamisesta helppoa. Paksu 3D-verkkopehmuste takapaneelissa, muotoillut olkahihnat sekä irroitettava lantiovyö tekevät suuren varustemäärän kantamisesta helppoa pidemmälläkin kuvausreissulla.  Matkustamista helpotettavat yksityiskohdat eri puolilla laukkua tekevät matkaamisesta ongelmatonta. YKK lukittavat vetoketjut, dokumenttitaskut etupuolella, verkkotaskut sivuilla, säädettävä rintahihna, SlipLock-kiinnityslenkit ja sisäänrakennettu All Weather AW Cover -sääsuoja lisäävät käyttömukavuutta ja helppoutta.

  Selkäreppu on sopivan kokoinen otettavaksi käsimatkatavaroihin lentokoneeseen.  Reppuun mahtuu esimerkiksi:

  2 ammattirunkoa objektiiveilla, joista toisessa 70-200 f/2.8 objektiivi

  5-6 lisäobjektiivia tai salamaa

  15” kannettava tietokone ja 10” tabletti

  suurikokoinen älypuhelin, ammattilaistason kolmijalka ja lisävarusteet  Materiaali: 680D nailonia polyuretaani (PU) taustapinnoitteella, 520D nailon/polyesteri-kangasta, ja 210D nailonia Velex-vuorella  Ulkomitat: 35 x 23 x 53 cm

  Sisämitat: 31 x 17 x 43 cm

  Paino: 4,6 kg
  Lue koko tuotekuvaus Lue vähemmän
  Tarkemmat tiedot
  Tuotenumero
  641499
 • Toimitus postiin tai noutopisteeseen
  1–5 arkipäivää
  0,00 € – 4,90 €
  Kotiinkuljetus
  1–5 arkipäivää
  Näet lopullisen toimituskulun tilauksesi Toimitustapa-kohdassa.

Arvostelut

Katso kaikki arvostelut Piilota arvostelut