Perustoimitus 0 € yli 80 euron ostoksista!
Walley-laskulla 30 päivää korotonta maksuaikaa. Lue lisää
 • Kenelle tämä jalusta sopii: Befree Advanced Alpha on suunniteltu erityisesti Sony A-sarjan kameroiden omistajille. Muiden Befree Advanced jalustojen tapaan myös tämä on kompakti paketti 40cm kuljetuspituudella, mutta avattuna tarjoaa miellyttävän 150cm maksimikorkeuden. Sopii siis mainiosti paljon liikkuvalle kuvaajalle.  Jalustan avainominaisuudet  Erityisesti Sony a-sarjan kameroille muotoiltu 200PL-PROSONY pikalevy, joka tarjoaa tasaista pikalevy enemmän tukea

  Kantavuus 8kg

  Easy Link -liitäntä, joka mahdollistaa lisävarusteiden kiinnittämisen jalustaan

  Manfrotto MH494-BH kuulapää

  Jalusta pituuden säädön QPL Travel vipulukitus

  Minimi työskentelykorkeus 40cm

  Maksimi työskentelykorkeus 151cm

  Alumiinijalusta  Manfrotto Befree Advanced Alpha jalustan jalat koostuvat neljästä osasta ja kolmesta on-off-vipulukosta, jotka Manfrotton tiedoissa merkitään nimellä QPL Travel. Vipulukoista saa hyvän otteen myös hanskat kädessä.  Jalkojen kulmalukitusta hoitaa jalkojen sivuissa oleva jousella varustettu liukulukko. Lukkoa liu'uttamalla alas lukitus avautuu ja mahdollistaa jalan kulman säätäminen. Taittomekanismin ansiosta jalakset taittuvat täydellisesti pään ja pikakiinnityslevyn ympärille, jolloin jalusta taipuu pieneen kuljetustilaan (40cm).  Yhdessä jalustan kolmesta jalassa on muovisuoja, joka tekee miellyttäväksi jalustan käsittelyn varsinkin alhaisissa lämpötiloissa.  Kuulapää  Manfrotto Befree Advanced Alpha jalustasetin mukana tulee Manfrotto MH494-BH kuulapää, joka on korvaava pää suosituille Manfrotto 494RC2 ja 496RC2 kuulapäille. MH494-BH kuulapään yksi hienouksista, mitä ei yleensä tämän hintaluokan päistä löydy, on hienosäätö- / kitkalukko. Hienosäätölukko sijaitsee kuulapään lukitusvivun keskellä, josta se on helposti ulottuvilla. Kuulapään panorointitoiminto helpottaa maisemakuvausta.  Kuulapäässä on Sony kameroille muotoiltu Manfrotto 200PL-PRO pikalevy, joka on sekä RC2 että Acra-swiss-yhteensopiva.  Tekniset tiedot:  Kantavuus: 8 kg

  Maksimikorkeus: 151 cm

  Maksimikorkeus keskiputki alhaalla: 128 cm

  Minimikorkeus: 40 cm

  Kuljetusmitta: 40 cm

  Paino: 1,59 kg

  Materiaali: Alumiini

  Jalkojen osien määrä: 4

  Jalkojen lukot: vipulukot

  Jalkojen taittuvuus: 12, 15.5, 19, 22.5 astetta

  Pikakiinnityslevy: 200PL-PROSONY  Lue koko tuotekuvaus Näytä vähemmän
  Tuotenumero
  1410238
Toimitus postiin tai noutopisteeseen
1–5 arkipäivää
0,00 € – 4,90 €
Kotiinkuljetus
1–5 arkipäivää
Näet lopullisen toimituskulun tilauksesi Toimitustapa-kohdassa.
Meille on hyvin tärkeää, että olet tyytyväinen tilaukseesi. Voit palauttaa tilaamasi tuotteen 30 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palauttaminen on maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta etukäteen.
Lue tarkemmat palautusohjeet

NÄIN KERÄÄMME TUOTEARVOSTELUJA

Positiivinen, negatiivinen tai neutraali: kaikki arvostelut ovat tervetulleita. Ennen julkaisua tarkistamme, että arvostelu täyttää tarkistusehtomme ja että se on aito. Tarkista ehdot täältä.

Katso kaikki arvostelut Piilota arvostelut
Koti
Skandinaavisen sisustuksen kulmakivet
Skandinaavinen sisustus on nyt kutsuva ja kodikas. Pehmeät muodot, lempeät luonnonsävyt ja -materiaalit sekä harkiten valitut designaarteet herättävät selkeälinjaisen ja ajattoman sisustuksen eloon. Poimi ajankohtaiset ideat ja aarteet omaan kotiisi.
Näytä lisää
Katso sisustusvinkit
Inspiroidu
Näytä vähemmän
Katso sisustusvinkit

Kodin palvelut

Sisusta kotisi kauniiksi ja suunnittele tilat toimiviksi asiantuntijan avulla.

 • Räätälöity sisustussuunnitelma
 • Tuote-ehdotukset kattavasta valikoimastamme
 • Maksuton sisustushankintojen yhteydessä
Tutustu ja varaa aika