Mowox - Mowox ET 40 Li Comfort akkukäyttöinen 40V -nurmikkotrimmeri, ilman akkua | Stockmann - photo 1
Online Exclusive
Mowox - Mowox ET 40 Li Comfort akkukäyttöinen 40V -nurmikkotrimmeri, ilman akkua | Stockmann - photo 1
Online Exclusive

Mowox

Mowox ET 40 Li Comfort akkukäyttöinen 40V -nurmikkotrimmeri, ilman akkua

99,00 €
 • Mowox ET40Li on Comfort-sarjan 40V akkukäyttöinen nurmikkotrimmeri. Trimmerillä viimeistelet kätevästi aidanvierukset, kukkapenkit sekä käytävien reunukset. Mowoxin hiiliharjaton moottori takaa hyvän tehon ja pitkän käyttöiän.

  Akkukäyttöinen Mowox ruohotrimmeri on aina latauksessa käyttövalmis, käynnistyy nappia painamalla ja yhdellä latauksella sen käyttöaika on jopa 60 min akun tehosta riippuen (2.5Ah tai 4.0Ah).

  Akkukäyttöinen trimmeri on erittäin hiljainen verrattuna polttomoottorikäyttöiseen ja vältyt myös pakokaasuilta ja kuulosuojaimien käytöltä. Mowox-trimmerin mukana tulee käyttöä helpottava olkahihna joka tukee trimmeriä ja jakaa painoa koko keholle.

  Ergonomisuus: Trimmerin alumiinisen varren pituus on säädettävissä oman pituutesi mukaan ergonomisen asennon saavutamiseksi.

  Helppokäyttöisyys: Helppokäyttöiset kytkimet on sijoitettu kädensijaan. Trimmeri käynnistyy nappia painamalla ja siiman syöttö tapahtuu automaattisesti.

  Akut: Trimmeriin käyvät kaikki Mowox 40V akut, joten tehokkaamman tai lisäakun hankkimalla saat helposti lisää toiminta-aikaa.

  Mowox akkutrimmeri on ympäristötietoinen valinta.

  Tekniset tiedot:
  - Ei sisällä akkua eikä laturia
  - Akku Mowox 40V (2.5Ah/4.0Ah) lisävaruste
  - Paino 2,3kg, akun kanssa 3,7kg
  - 7.500 rpm
  - Leikkuleveys cm 28 / 30 / 32
  - Siiman paksuus 1,6mm / automaattinen syöttö
  - Varsi teleskooppinen alumiiniputki säädettävällä kahvalla
  - 2 vuoden takuu

  Mowox on Daye Garden Machineryn, yhden maailman johtavimman puutarhakoneiden valmistajan oma brändi. Kaikki Mowoxin tuotteet hyötyvät Dayen teknologisista innovaatioista ja vuosien kehitystyöstä. Dayen innovaatioita löydät monista markkinoilla olevista tutuista puutarhatyökoneista.


  Mowoxin 40V akut ovat yhteensopivia kaikkien muiden Mowox 40V laitteiden, kuten ruohonleikkureiden, moottorisahan, lehtipuhaltimen, ruohotrimmerin ja jopa kompaktin lumilingon kanssa. Voit siis hyödyntää samaa akkua kaikissa Mowox puutarhalaitteissa.
 • Tuotenumero
  761710
  Takuu
  24 kk
 • Toimitus postiin tai noutopisteeseen
  1–5 arkipäivää
  0,00 € – 4,90 €
  Kotiinkuljetus
  1–5 arkipäivää
  Näet lopullisen toimituskulun tilauksesi Toimitustapa-kohdassa.
 • Monipuoliset toimitustavat
 • 30 päivän palautusoikeus
 • Ilmainen palautus
 • Tuhansia noutopisteitä