Nuxe - Bio Organic White Tea Multi-Perfecting Tinted Cream For Fair Skin Tones -päivävoide 50 ml - NOCOL | Stockmann - photo 1
Nuxe - Bio Organic White Tea Multi-Perfecting Tinted Cream For Fair Skin Tones -päivävoide 50 ml - NOCOL | Stockmann - photo 1

Nuxe

Bio Organic White Tea Multi-Perfecting Tinted Cream For Fair Skin Tones -päivävoide 50 ml

47,00 €
940,00 €/1l
Myymäläsaatavuus
 • Valkoisen teen uutetta sisältävä, ihoa tehokkaasti 24 tunnin ajan kosteuttava, sävyttävä, ihon virheellisyyksiä tasoittava White Tea Multi-Perfecting Tinted Cream For Fair Skin Tones -päivävoide, jonka koostumus sulautuu ihoon. Sen sisältämät mineraalipigmentit saavat ihon näyttämään luonnollisella tavalla virheettömältä. Rypyt muuttuvat vähemmän näkyviksi, ihon väri tasoittuu ja iho näyttää tasaiselta ja hehkuvalta. Valikoimaan kuuluu kaksi sävyä: Light ja Medium. 99 % voiteen sisältämistä raaka-aineista on luonnollista alkuperää.

  Käyttö: Voidetta käytetään aamuisin puhdistetulle iholle yksin tai toisen voiteen päällä. Pieni määrä voidetta lämmitetään kämmenten välissä, minkä jälkeen se levitetään joko koko kasvoille tai ainoastaan tietyille kasvojen osille.

  Nuxe Bio Organic on vegaaninen, sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja, jonka tehokkaasti vaikuttavat tuotteet on valmistettu ekologisten, vihreiden valmistusmenetelmien avulla. Ekologisten tuotteiden raaka-aineissa ja kaikissa valmistusvaiheissa huomioidaan läpinäkyvyys. Nuxe Bio Organic -tuotteissa hyödynnetään ainoastaan luonnosta saatuja vaikuttavia aineita ja tuotteet ovat saaneet tiukkoihin Cosmebio- tai Cosmos-säännöksiin perustuvat Ecocert-sertifikaatit. Tuotteet sisältävät vähintään 99 % luonnollista alkuperää olevia aineosia ja lisäksi 52 % luonnonmukaisin menetelmin viljeltyjä aineosia. Tuotteiden sisältämät öljyt ovat 100 % kasviöljyjä ja tuoksut 100 % luonnollista alkuperää. Vaikuttavat aineet ovat geneettisesti jäljitettävissä. Uutteissa ei käytetä kemiallisia liuottimia ja rajoitetaan saastuttavien jätteiden syntymistä. Vaikuttavat aineet valitaan huolellisesti maantieteellinen alkuperä, sadonkorjuutapa ja valmistus huomioiden. Tarkoin valitut raaka-ainetoimittajat ovat sitoutuneet ympäristönsuojeluun. Nuxe suosii paikallisia tuottajia ja kestävään kehitykseen perustuvia kuljetusketjuja.

  Kaikki tuotteet valmistetaan Ranskassa tarkkoja ekologisia menetelmiä ja periaatteita noudattavissa Ecocert-serifioiduissa tehtaisssa. Pakkausten valmistuksessa pyritään käyttämään kierrätettyjä materiaaleja ja pahvikotelot valmistetaan FSC-serfitioiduista kestävän kehityksen menetelmin kasvatetuista puista. Pakkaukset ovat suurimmaksi osaksi kierrätettäviä, ja pakkauksissa suositaan lasia aina kuin se on mahdollista, sen 100 % kierrätettävyyden vuoksi. PET- ja PP-muovista valmistetut pullot samoin kuin pahvikotelot ovat myös kierrätettäviä pakkausten painatuksesta lähtien. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia, The Vegan Society -järjestö on hyväksynyt ja rekisteröinyt tuotteet. Poishuuhdeltavat tuotteet ovat biohajoavia.
 • Valmistajan tuotenumero
  15840400
  Tuotenumero
  150298982
  Ominaisuus
  Sertifioitu luonnonkosmetiikka
  Ihotyyppi
  Kaikki ihotyypit
  Avainsanat
  Bio Organic
 • Nouto tavaratalosta
  2–7 arkipäivää
  0,00 €
  Toimitus automaattiin tai noutopisteeseen
  2–7 arkipäivää
  0,00 € – 4,90 €
  Kotiinkuljetus
  2–7 arkipäivää
  9,90 € – 50,00 € tuotteen koosta riippuen
 • Monipuoliset toimitustavat
 • 30 päivän palautusoikeus
 • Ilmainen palautus
 • Tuhansia noutopisteitä