Nuxe - Fruit Stone Powder Micro-Exfoliating Cleansing Mask -kasvonaamio 50 ml - NOCOL | Stockmann - photo 1
Nuxe - Fruit Stone Powder Micro-Exfoliating Cleansing Mask -kasvonaamio 50 ml - NOCOL | Stockmann - photo 1

Nuxe

Fruit Stone Powder Micro-Exfoliating Cleansing Mask -kasvonaamio 50 ml

30,00 €
600,00 €/1l
Myymäläsaatavuus
 • Fruit Stone Powder Micro-Exfoliating Cleansing Mask on voidemainen kuoriva naamio, joka irrottaa iholta liiallista kuollutta solukkoa sekä mekaanisesti (aprikoosin kivistä jauhettu hedelmäkivi) että kemiallisesti (100 % kasviperäinen salisyylihappo). Naamio puhdistaa ja kirkastaa ihoa sekä tasoittaa ihon pinnan rakennetta. 98 % naamion sisältämistä raaka-aineista on luonnollista alkuperää.

  Käyttö: Naamiota suositellaan käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa. Paksu kerros naamiota levitetään kostealle kasvojen iholle silmänympärysihoa välttäen. Naamion annetaan vaikuttaa kolmen minuutin ajan, jotta sen kemiallisesti kuoriva aineosa ehtii vaikuttaa. Tämän jälkeen naamiota hierotaan iholla mekaanisen kuorinnan aikaansaamiseksi. Naamio huuhdotaan kasvoilta viileällä vedellä.

  Nuxe Bio Organic on vegaaninen, sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja, jonka tehokkaasti vaikuttavat tuotteet on valmistettu ekologisten, vihreiden valmistusmenetelmien avulla. Ekologisten tuotteiden raaka-aineissa ja kaikissa valmistusvaiheissa huomioidaan läpinäkyvyys. Nuxe Bio Organic -tuotteissa hyödynnetään ainoastaan luonnosta saatuja vaikuttavia aineita ja tuotteet ovat saaneet tiukkoihin Cosmebio- tai Cosmos-säännöksiin perustuvat Ecocert-sertifikaatit. Tuotteet sisältävät vähintään 99 % luonnollista alkuperää olevia aineosia ja lisäksi 52 % luonnonmukaisin menetelmin viljeltyjä aineosia. Tuotteiden sisältämät öljyt ovat 100 % kasviöljyjä ja tuoksut 100 % luonnollista alkuperää. Vaikuttavat aineet ovat geneettisesti jäljitettävissä. Uutteissa ei käytetä kemiallisia liuottimia ja rajoitetaan saastuttavien jätteiden syntymistä. Vaikuttavat aineet valitaan huolellisesti maantieteellinen alkuperä, sadonkorjuutapa ja valmistus huomioiden. Tarkoin valitut raaka-ainetoimittajat ovat sitoutuneet ympäristönsuojeluun. Nuxe suosii paikallisia tuottajia ja kestävään kehitykseen perustuvia kuljetusketjuja.

  Kaikki tuotteet valmistetaan Ranskassa tarkkoja ekologisia menetelmiä ja periaatteita noudattavissa Ecocert-serifioiduissa tehtaisssa. Pakkausten valmistuksessa pyritään käyttämään kierrätettyjä materiaaleja ja pahvikotelot valmistetaan FSC-serfitioiduista kestävän kehityksen menetelmin kasvatetuista puista. Pakkaukset ovat suurimmaksi osaksi kierrätettäviä, ja pakkauksissa suositaan lasia aina kuin se on mahdollista, sen 100 % kierrätettävyyden vuoksi. PET- ja PP-muovista valmistetut pullot samoin kuin pahvikotelot ovat myös kierrätettäviä pakkausten painatuksesta lähtien. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia, The Vegan Society -järjestö on hyväksynyt ja rekisteröinyt tuotteet. Poishuuhdeltavat tuotteet ovat biohajoavia.
 • Valmistajan tuotenumero
  15789508
  Tuotenumero
  150298906
  Ominaisuus
  Sertifioitu luonnonkosmetiikka, Vegaaninen
  Ihotyyppi
  Normaali ja sekaiho
 • Nouto tavaratalosta
  2–7 arkipäivää
  0,00 €
  Toimitus automaattiin tai noutopisteeseen
  2–7 arkipäivää
  0,00 € – 4,90 €
  Kotiinkuljetus
  2–7 arkipäivää
  9,90 € – 50,00 € tuotteen koosta riippuen
 • Monipuoliset toimitustavat
 • 30 päivän palautusoikeus
 • Ilmainen palautus
 • Tuhansia noutopisteitä