Nuxe - Hazelnut Replenishing Nourishing Body Oil -vartaloöljy 100 ml - NOCOL | Stockmann - photo 1
Nuxe - Hazelnut Replenishing Nourishing Body Oil -vartaloöljy 100 ml - NOCOL | Stockmann - photo 1

Nuxe

Hazelnut Replenishing Nourishing Body Oil -vartaloöljy 100 ml

39,50 €
395,00 €/1l
Myymäläsaatavuus
 • Miellyttävän rasvattoman tuntuinen ja miedosti appelsiininkukalta tuoksuva Hazelnut Replenishing Nourishing Body Oil -vartaloöljy, joka hierotaan kevyesti ihoon. Öljyn sisältämät hasselpähkinä-, seesami-, saframi- ja auringonkukkaöljy tuovat kuivalle iholle sen tarvitsemia ravintoaineita ja elvyttävät ihon toimintoja, hasselpähkinäöljy vahvistaa ihon luonnollista suojamuuria. Iho tuntuu öljyn käytön jälkeeen pehmeältä ja joustavalta. 100 % vartaloöljyn sisältämistä raaka-aineista on luonnollista alkuperää.

  Käyttö: Öljyä suositellaan käytettäväksi vartalon iholle aamuin ja/tai illoin. Ennen levittämistä öljy lämmitetään kämmenten välissä, minkä jälkeen se hierotaan kevyesti vartalon iholle. Erityisen huolellisesti käsitellään kuivat ihoalueet, kuten kyynärpäät, polvet, sääret jne.

  Nuxe Bio Organic on vegaaninen, sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja, jonka tehokkaasti vaikuttavat tuotteet on valmistettu ekologisten, vihreiden valmistusmenetelmien avulla. Ekologisten tuotteiden raaka-aineissa ja kaikissa valmistusvaiheissa huomioidaan läpinäkyvyys. Nuxe Bio Organic -tuotteissa hyödynnetään ainoastaan luonnosta saatuja vaikuttavia aineita ja tuotteet ovat saaneet tiukkoihin Cosmebio- tai Cosmos-säännöksiin perustuvat Ecocert-sertifikaatit. Tuotteet sisältävät vähintään 99 % luonnollista alkuperää olevia aineosia ja lisäksi 52 % luonnonmukaisin menetelmin viljeltyjä aineosia. Tuotteiden sisältämät öljyt ovat 100 % kasviöljyjä ja tuoksut 100 % luonnollista alkuperää. Vaikuttavat aineet ovat geneettisesti jäljitettävissä. Uutteissa ei käytetä kemiallisia liuottimia ja rajoitetaan saastuttavien jätteiden syntymistä. Vaikuttavat aineet valitaan huolellisesti maantieteellinen alkuperä, sadonkorjuutapa ja valmistus huomioiden. Tarkoin valitut raaka-ainetoimittajat ovat sitoutuneet ympäristönsuojeluun. Nuxe suosii paikallisia tuottajia ja kestävään kehitykseen perustuvia kuljetusketjuja.

  Kaikki tuotteet valmistetaan Ranskassa tarkkoja ekologisia menetelmiä ja periaatteita noudattavissa Ecocert-serifioiduissa tehtaisssa. Pakkausten valmistuksessa pyritään käyttämään kierrätettyjä materiaaleja ja pahvikotelot valmistetaan FSC-serfitioiduista kestävän kehityksen menetelmin kasvatetuista puista. Pakkaukset ovat suurimmaksi osaksi kierrätettäviä, ja pakkauksissa suositaan lasia aina kuin se on mahdollista, sen 100 % kierrätettävyyden vuoksi. PET- ja PP-muovista valmistetut pullot samoin kuin pahvikotelot ovat myös kierrätettäviä pakkausten painatuksesta lähtien. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia, The Vegan Society -järjestö on hyväksynyt ja rekisteröinyt tuotteet. Poishuuhdeltavat tuotteet ovat biohajoavia.
 • Valmistajan tuotenumero
  15789509
  Tuotenumero
  150298920
  Ominaisuus
  Sertifioitu luonnonkosmetiikka, Vegaaninen
  Ihotyyppi
  Kaikki ihotyypit
 • Nouto tavaratalosta
  2–7 arkipäivää
  0,00 €
  Toimitus automaattiin tai noutopisteeseen
  2–7 arkipäivää
  0,00 € – 4,90 €
  Kotiinkuljetus
  2–7 arkipäivää
  9,90 € – 50,00 € tuotteen koosta riippuen
 • Monipuoliset toimitustavat
 • 30 päivän palautusoikeus
 • Ilmainen palautus
 • Tuhansia noutopisteitä