Peak Design - Peak Design Everyday Messenger 13
Peak Design - Peak Design Everyday Messenger 13
Peak Design - Peak Design Everyday Messenger 13
Peak Design - Peak Design Everyday Messenger 13
Online Exclusive
Peak Design - Peak Design Everyday Messenger 13
Peak Design - Peak Design Everyday Messenger 13
Peak Design - Peak Design Everyday Messenger 13
Peak Design - Peak Design Everyday Messenger 13
Online Exclusive

Peak Design

Peak Design Everyday Messenger 13" (v2) kameralaukku - Ash

114,50 € 229,00 €
 • Vuoden 2018 päivitys suosittuun olkalaukkuun tarjoaa seuraavat muutokset:

  Parannettu sääsuojaus laukun ulkopinnan kankaassa

  Parannatut FlexFold-tilanjakajat

  Kestävämpi kangas laukun sisäpuolen säilytystaskuissa

  ns. "luggage pass-trough" viileke, joka mahdollistaa laukun kiinnitämisen matkalaukun vetokahvaan

  Erinomaisista kamerahihnoista ja kiinnityssysteemistä tuttu Peak Design on valmistanut innovatiivisen kameralaukun. Peak Design Everyday Messenger 13" on kahdesta laukkukoosta kompaktimpi malli, mukaan mahtuu 13" tietokone. Molemmissa laukuissa on tarpeeksi tilanjakajilla muokattavaa tilaa kuvauskaluston kuljettamiseen mukana.  Olkalaukun kansiläppä sulkeutuu tiukasti ja varmasti jousimaisella alumiinilukolla. Lukitus on myös magneettinen, joten läpän lukitus ohjautuu automaattisesti kohdalleen. Lukituspisteitä on useampia, joten pakatun tavaran määrästä riippumatta läpän saa kiinnitettyä tiukasti. Läpän lisäksi repussa on kannen päällä vetoketjuaukko, jonka kautta laukusta saa otettua tavaroita ilman että laukun läppää tarvitsee avata.  Kameran sisäosan tilanjakajat ovat hieman erilaisia verrattuna muihin laukkuihin. Tilanjakajiin on otettu inspiraatiota origamista, joten jakajaa on mahdollista taivutella moneen suuntaan ja muotoon. Tämän ansiosta jakaja tukee paremmin kamerassa kulkevaa kameravälinettä ja ei synny hukkatilaa.  Vuoden 2018 V2-päivitys on parantanut kameralaukun veden hylkivyyttä ja sääsuojausta. Materiaalina on käytetty 500D Kodra Shell -kangasta vahatulla DWR päällysteellä Se pitää varusteet ja arvokkaat kuvausvälineet loitolla huonoista keleistä. Vetoketjujen saumat ovat myös roiskeveden pitäviä, joten ne estävät veden tunkeutumisen repun taskuihin. Laukun pohja on myös vahvistettu ja vedenpitävä.  Laukun olkahihna on suunniteltu samaan tapaan kuin suosittu Peak Design Slide -kamerahihna. Se on samanlaista, leveää ja tukevaa, turvavyön kaltaista materiaalia, joka on miellyttävä pitää olkapäällä vaikka kamerassa olisikin painavaa tavaraa. Hihnan pituuden säätö toimii Slide -kamerahihnan tavoin. Alumiinista valmistetulla pikalukittavalla säätimellä kiristät tai läysäät hihnaa, helposti jopa yhdellä kädellä.  V2-päivitys tarjoaa nyt laukussa niin sanotun "luggage pass-trough" viilekkeen, joka mahdollistaa laukun kiinnitämisen matkalaukun vetokahvaan.

  Laukusta löytyy myös muita mainioita ominaisuuksia:

  2 kiinnityskohtaa Camera Clip kiinnikkeelle, jolloin voit ripustaa kameran roikkumaan laukun laitaan. Pääset tällöin nopeasti käsiksi kameraan.

  2 sivutaskua Anchor Link kiinnitysmahdollisuudella. Saat kiinnitettyä esimerkiksi avaimesi, puhelimesi tai vaikka linssinsuojat.

  Pientavarataskuissa värikoodatut tikkaukset. Voit esimerkiksi säilyttää täydet akut taskuissa, joissa vihreä tikkaus ja tyhjät akut taskuissa, joissa punainen tikkaus. Näin näet nopeasti mitä akkua käyttää.

  Laukkumallisto on hyväksytty lentoyhtiöiden toimesta matkustamoon mukana vietäväksi.

  Laukussa on myös piilossa olevia hihnoja, joilla laukun voi kiinnittää vyötärölle. Se lisää vakautta varsinkin, jos laukussa on painava tavaraa.  Mitat:

  Sisätilat: 6 - 14 litraa

  Ulkomitat: 38 x 27 x 12 cm

  Paino: 1100g

  Paketti sisältää:

  Everyday Messenger laukku

  2 x Flex-Fold tilanjakajat

  1 x ankkuri

  1 x Tripod remmi
 • Tuotenumero
  607917
 • Toimitus postiin tai noutopisteeseen
  1–5 arkipäivää
  0,00 € – 4,90 €
  Kotiinkuljetus
  1–5 arkipäivää
  Näet lopullisen toimituskulun tilauksesi Toimitustapa-kohdassa.
 • Monipuoliset toimitustavat
 • 30 päivän palautusoikeus
 • Ilmainen palautus
 • Tuhansia noutopisteitä