Kodin ja kosmetiikan suosikit nyt Woltilla kotiin! Lue lisää
Perustoimitus 0 € yli 80 euron ostoksista!
Kysyttävää Hullujen Päivien tilauksestasi? Lue lisää
Auta kanssamme Ukrainan kriisin uhreja. Lue lisää ja lahjoita
 • Philips Avent itkuhälytin SCD580/00 on uuden ajan itkuhälytin, jossa on itkuhälytin ominaisuuden lisäksi muun muassa tähtitaivasprojektori, MP3 -soitin, energiaa säästävä Smart ECO -tila ja ilmankosteuden sekä lämpötilan ilmaisin.

  SCD580/00 -itkuhälyttimessä on jopa 330 m laaja käyttöalue ja 100 % takuu siitä, että yhteys lapseesi säilyy. LED-merkkivalot osoittavat, kun laite on yhdistetty ja kantoalueella. Jos virta on vähissä tai olet kantoalueen ulkopuolella, itkuhälyttimesi vanhempainyksikkö hälyttää tästä. DECT - tekniikka estää häiriöt muista itkuhälyttimistä, langattomista puhelimista tai matkapuhelimista. Turvallinen, salaustekniikalla suojattu yhteys takaa yksityisyyden, joten vain sinä kuulet lapsesi äänen.

  Philips Avent SCD580/00 -itkuhälytin on kaksisuuntainen eli voit puhua lapsellesi itkuhälyttimen vanhempainyksikön avulla. Vanhempainyksikkö on ladattavissa ja sen käyttöaika on jopa 18 h. Kun lapsesi ääntelee, merkkivalot aktivoituvat. Voit myös mykistää vanhempainyksikön, mutta siitä huolimatta valot aktivoituvat, kun vauvan huoneen äänitaso muuttuu. Kristallinkirkas äänenlaatu takaa, että kuulet pienenkin äänähdyksen, kun haluat.

  Itkuhälyttimessä on uusia mukavuuksia, joita voit hyödyntää lapsesi kanssa. Itkuhälyttimen vauvanyksikössä tai vanhempainyksikössä oleva tähtitaivasprojektori heijastaa seinälle ja kattoon kuvioita, jotka rauhoittavat lastasi. MP3 -toiminnon avulla voit valita haluamiasi kehtolauluja ja soittaa niitä lapsellsesi ja auttaa häntä nukahtamaan. Lapsen huoneen lämpötilaa ja ilmankosteutta voi seurata lämpötila-anturin avulla. Jos vauvan huoneen olosuhteet muuttuvat, vanhempainyksikköön tulee automaattisesti ilmoitus digitaaliseen näyttöön.

  Itkuhälyttimessä on Smart ECO -tila, joka pienentää automaattisesti energiankulutusta ja lähetystehoa!

  Philips Avent suosittelee lapsen ykikköä käytettävän verkkovirralla, mutta verkkovirran vikatilanteessa lapsen yksikkö toimii myös paristoilla.

  Lue koko tuotekuvaus Lue vähemmän
  Tuotenumero
  1386118
Toimitus postiin tai noutopisteeseen
1–5 arkipäivää
0,00 € – 4,90 €
Kotiinkuljetus
1–5 arkipäivää
Näet lopullisen toimituskulun tilauksesi Toimitustapa-kohdassa.
Meille on hyvin tärkeää, että olet tyytyväinen tilaukseesi. Voit palauttaa tilaamasi tuotteen 30 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palauttaminen on maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta etukäteen.
Lue tarkemmat palautusohjeet
Katso kaikki arvostelut Piilota arvostelut

Tästä tuotteesta kiinnostuneet katsoivat myös:

Ale
Online Exclusive – vain verkosta
149,00 € 169,00 €
Kirjaudu sisään, niin pääset käyttämään toivelistaa.
Online Exclusive – vain verkosta
Kirjaudu sisään, niin pääset käyttämään toivelistaa.
Online Exclusive – vain verkosta
Kirjaudu sisään, niin pääset käyttämään toivelistaa.
Online Exclusive – vain verkosta
Kirjaudu sisään, niin pääset käyttämään toivelistaa.
Muoti
Lasten syysmuodin hitit
Lasten syysmuoti saa inspiraationsa maalaisromantiikasta ja monikäyttöisyydestä Aikuisten muodista tutut trendit pukevat myös perheen nuorimpia – katso seitsemän ajankohtaista poimintaa pienille pukeutujille ja valitse suosikkisi!
READ MORE
Lue lisää
Inspiroidu
READ LESS
Lue lisää

Muodin palvelut

Löydä tyylisi jokaiseen päivään – tavarataloissa tai etänä.

 • Monipuoliset pukeutumispalvelut: Apua arjen ja juhlan vaatevalintoihin – etäpalvelu maksutta MyStockmann-asiakkaille
 • Mittavaatepalvelu: Miesten vaatteet mittojen mukaan
 • Ompelupalvelu: Korjaukset uusiin ja vanhoihin vaatteisiisi
Tutustu ja varaa aika