Moroccanoil

Moroccanoil on maailman johtava, öljyä hyödyntävän kosmetiikan valmistaja. Ensimmäinen tuotteemme, alkuperäinen Moroccanoil Treatment, oli öljyllä rikastettujan hiustenhoitotuotteiden edelläkävijä. Nykyään Moroccanoil tarjoaa täydellisen valikoiman ravitsevia hius- ja vartalotuotteita, joihin kaikkiin on lisätty arganöljyämme. Välimeren inspiroima Moroccanoil-brändi herää henkiin ikonisen turkoosin pakkauksen ja tunnustuoksun kautta, joka on sekoitus mausteista meripihkaa ja makeita kukkaisia vivahteita.

MOROCCANOIL HAIRCARE

Alkuperäiset, öljyllä rikastetut koostumuksemme jättävät ihon ja hiukset ravituiksi ja kauniiksi jokaisella käyttökerralla. Moroccanoil-hiustenhoitotuotteiden täydellinen valikoima sisältää tehokkaat shampoot ja hoitoaineet, syvähoitavat naamiot sekä muotoilu- ja viimeistelytuotteet. Valikoimasta löytyy kaikille hiustyypeille sopivat tuotteet: tuotelinjamme – kuten kuten Repair, Hydration, Volume, Smooth ja Curl - tarjoavat tuotteet juuri sinun hiustarpeidesi täyttämiseen.

MOROCCANOIL BODY

Saatavana kuudessa Välimeren inspiroimassa tuoksussa, Moroccanoil Body Collection jättää ihon säteilevän ja terveen näköiseksi. Muuta suihkusi kylpyläksi Moroccanoil-suihkugeelillä, -käsisaippualla ja -voiteilla, jotka sisältävät ihonhoidon inspiroimia ainesosia, kuten aloelehtiuutetta ja hyaluronihappoa. Moroccanoil-brändin ytimessä on stylistiyhteisö, joka on aina inspiroinut meitä luomaan tehokkaita ja helppokäyttöisiä tuotteita. Tavoitteemme pysyy samana: jatkaa öljyllä rikastetun kauneuden innovointia, samalla kun käytämme alustaamme muutoksen aikaansaamiseen.