Perustoimitus 0 € yli 80 euron ostoksista!
 • Rubik’s Cube It on kahden pelaajan palikkarakennus älypeli. Valitse tasosi – helppo, keskitaso tai vaikea. Käännä kortti ja kisaa muodon rakentamisessa. Kohtaa haaste ja ole paras palikoissa. Tämän pelin säännöt ovat yksinkertaiset: Katso, Tee ja Luo. Tämän pelin mukana tulee kaksi palikkasettiä. Jokainen setti muodostaa yhden kuution. Jos olet alkuperäisen Rubikin kuution fani, valmistaudu tuntikausien älypeli hauskuuteen kaverin kanssa tai yksin. Tämä on käytännönläheinen kuutiopulmapeli seuraavaa peli- iltaasi varten. Älypelejä rakastavat aikuiset ja yli 7- vuotiaat lapset tulevat rakastamaan tätä nopeatempoista, strategista 3D kuutiopeliä. Vuonna 1974 Ernõ Rubik keksi alkuperäisen värivastaavuus pulmapelin – Rubikin Kuution- hän suunnitteli sen auttamaan opiskelijoita ymmärtämään kolmiulotteisia pulmia. Prototyyppi ”Magic Cube” oli jotain mitä maailma ei ollut ennen nähnyt. Se kääntyi ja vääntyi, mutta ei rikkoutunut. Kun kuution sivuihin lisätiin 54 värikästä tarraa, peli sai ikonisen ulkonäkönsä. Yli 40 vuoden historiansa aikana Rubikin Kuutiosta on tullut yksi eniten myydyistä peleistä koskaan. Uudella Rubikin kuutio It:llä voit katso, tehdä ja luoda muotoja ja ryhtyä kotisi pulmapeli mestariksi. Näytä meille mitä pystyt rakentamaan tällä älypelillä. Tämä äly pulmapeli on täydellinen lahja teini-ikäisille pojille tai kenelle tahansa, joka rakastaa haasteita. Jaa luovuutesi kanssamme sosiaalisen median kanavillamme käyttämällä #RubiksCube.

  Lue koko tuotekuvaus Näytä vähemmän
  Tuotenumero
  1430956
  Ikäsuositus
  8+
Toimitus postiin tai noutopisteeseen
1–5 arkipäivää
0,00 € – 4,90 €
Kotiinkuljetus
1–5 arkipäivää
Näet lopullisen toimituskulun tilauksesi Toimitustapa-kohdassa.
Meille on hyvin tärkeää, että olet tyytyväinen tilaukseesi. Voit palauttaa tilaamasi tuotteen 30 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palauttaminen on maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta etukäteen.
Lue tarkemmat palautusohjeet

NÄIN KERÄÄMME TUOTEARVOSTELUJA

Positiivinen, negatiivinen tai neutraali: kaikki arvostelut ovat tervetulleita. Ennen julkaisua tarkistamme, että arvostelu täyttää tarkistusehtomme ja että se on aito. Tarkista ehdot täältä.

Katso kaikki arvostelut Piilota arvostelut

Suosituimmat kategoriassa Lautapelit

Online Exclusive
Pienet Lelukaupat Smart 10 Olympia
51,90 €
Online Exclusive
29,50 €
Online Exclusive
26,90 €
Online Exclusive
26,90 €
Online Exclusive
Online Exclusive
26,90 €
Online Exclusive
32,90 €
Online Exclusive
34,90 €

Lisää tuotemerkiltä Rubiks

Online Exclusive
37,90 €
Online Exclusive
29,90 €
Online Exclusive
26,90 €
Online Exclusive
39,90 €
Muoti
Lasten kevätmuodin leikkisät uutuudet
Kevään uutuusmallistot tarjoavat lapsille herkullisia värejä ja leikkisiä kuoseja – käytännöllisiä materiaaleja unohtamatta. Katso ajankohtaiset poiminnat pienille pukeutujille!
Näytä lisää
Lue lisää
Inspiroidu
Näytä vähemmän
Lue lisää

Muodin palvelut

Löydä tyylisi jokaiseen päivään – tavarataloissa tai etänä.

 • Monipuoliset pukeutumispalvelut: Apua arjen ja juhlan vaatevalintoihin – etäpalvelu maksutta MyStockmann-asiakkaille
 • Mittavaatepalvelu: Miesten vaatteet mittojen mukaan
 • Ompelupalvelu: Korjaukset uusiin ja vanhoihin vaatteisiisi
Tutustu ja varaa aika