Ilmainen perustoimitus, kun ostoksesi on vähintään 100 euroa!
Muutoksia tavaratalojen aukioloajoissa 1.8. alkaen. Lue lisää!

product details

 • Some By Mi 30 Days Miracle -kasvovoide hoitaa tehokkaasti aknea ja tulehduksia, auttaa kaventamaan huokosia ja auttaa ihon palauttamista. Tuote säätelee talin tuotantoa, pehmentää, rauhoittaa ihoa ja lievittää punoitusta. Suositellaan sekaiholle iholle, jolla on laajentuneet huokoset.

  BHA-hapot liuottavat komedoneja, jotka auttavat puhdistamaan ihon syvemmistä, ihonalaisista epäpuhtauksista ja huokosien ylimääräisestä talista. Hapot auttavat normalisoimaan ihon kosteus- ja rasvatasapainon.

  PHA-hapot estävät kosteuden menetyksen ja kuorivat, rauhoittavat ja poistavat ihoärsytyksiä hellävaraisesti.
  Hyvän tuloksen saamiseksi valmistaja suosittelee voiteen käyttöä 30 päivän ajan. Tämän aikana huomaat merkittäviä parannuksia ihossa - aknealueet vähenevät tai häviävät kokonaan, kosteus-rasvataso normalisoituu, iho paranee ja meikki pysyy paljon paremmin.

  Tärkeimmät vaikuttavat aineosat:
  Teepuuöljy (10 000 ppm) - rauhoittaa ihoa ja sillä on antiseptinen vaikutus, se kontrolloi talin tuotantoa, palauttaa vesi-rasvatasapainon, auttaa taistelussa tulehduksia, aknea ja muita ihon puutteita vastaan.
  Centella asiatica -uute (700 000 ppm) - sillä on tulehdusta ja haavoja parantavia vaikutuksia, se auttaa palauttamaan ihon suojaominaisuudet ja säilyttämään kosteuden, vähentää ihon herkkyyttä, vähentää turvotusta. Sillä on myös verisuonia supistava vaikutus ja vähentää kuperoosia.
  Cica Care -kompleksi, joka sisältää: Madekassiinihappo (30%) - on vastuussa ihon palautumisesta ja kaikkien vaurioiden ja tulehdusten parantumisesta; Aasialainen happo (30%) - vahvistaa ihon suojaavaa estettä ja immuniteettia, suojaa ultraviolettisäteilyn ja ihon varhaisen ikääntymisen negatiivisilta vaikutuksilta; Asiatikosidi (40%) - rauhoittaa ihoa, poistaa punoituksen, hilseilyn ja kosteuttaa.
  Niasiinamidi - aktivoi kollageenisynteesin ja parantaa ihon suojaavia toimintoja, kosteuttaa ja kirkastaa hellävaraisesti.
  Voide sopii ongelmaiholle, sekaiholle ja rasvaiselle iholle.
  Katso lisää Katso vähemmän
  Tarkemmat tiedot
  Tuotenumero
  1174391
  Avainsanat
  kasvovoide, akne,ongelmaiho
 • Toimitus postiin tai noutopisteeseen
  1–5 arkipäivää
  0,00 € – 4,90 €
  Kotiinkuljetus
  1–5 arkipäivää
  Näet lopullisen toimituskulun tilauksesi Toimitustapa-kohdassa.

Arvostelut

Katso kaikki arvostelut Piilota arvostelut