Swarovski - Swarovski CL Pocket 8x25 kiikarit - Musta - null | Stockmann - photo 1
Swarovski - Swarovski CL Pocket 8x25 kiikarit - Musta - null | Stockmann - photo 2
Online Exclusive
Swarovski - Swarovski CL Pocket 8x25 kiikarit - Musta - null | Stockmann - photo 1
Swarovski - Swarovski CL Pocket 8x25 kiikarit - Musta - null | Stockmann - photo 2
Online Exclusive

Swarovski

Swarovski CL Pocket 8x25 kiikarit - Musta

649,00 €
 • CL Pocket mallisto pitää sisällään kestäviä pikkukiikareita huippuoptiikalla. Tuplasarana-mallisena ne taittuvat todella pieneen tilaan ja mahtuvat mukavasti esimerkiksi takin taskuun tai laukun sivutaskuun. Kokonsa puolesta ne kulkevat siis mainiosti mukana kaikkialle mihin menetkin, ollen mainio valinta matkoille, kävelyretkille, kaupunkikierroksille ja esimerkiksi tutkimusretkille, jolloin voit tutkia kohteiden nähtävyyksien tai maisemien yksityiskohtia.



  Pienestä koostaan huolimatta CL Pocket 8x25 katselukiikari on tuttua Swarovski laatua, tarjoten laadukkaat optiikkaominaisuudet ja erinomaisen katselumukavuuden. Vesitiiviyden lisäksi kiikarit ovat suojattu huurtumista vastaan, joten näitä voi käyttää monenlaisissa sääolosuhteissa, kuten sateessa ja lumessa.



  CL Pocket kiikarit ovat rungoltaan metalliseosta, mikä on painavempaa mutta paljon vahvempaa ja kestävämpää kuin pienissä kiikareissa perinteisesti käytetty polykarbonaatti-muovi. Tuttuun tapaan kiikari on vuorattu ohuella kumipäällysteellä, joka tarjoaa pitävän otteen, sekä suojaa kiikareita iskuilta ja hankautumisilta.



  Kiikarin etulinssit ovat noin 5mm syvyydessä kiikarin putkien päissä. Tälläisen asettelun ansiosta etulinssit ovat normaalia enemmän suojassa sateelta, roiskeelta ja muilta lialta. Kun etulinsseihin kertyy vähemmän likaa, niitä tarvitsee harvemmin puhdistaa, mikä lisää optiikan käyttöikää.



  Monesti pienien taskukokoisten kiikareiden ongelma on se että niitä ei ole niin hauska käyttää kuin keski- tai täysikokoisia kiikareita. Tämä johtuu siitä että pienissä kiikareissa on yleensä turhan pienet silmäkupit, tai katseluetäisyys (Eye Relief) on silmälasien käyttäjille liian lyhyt. Swarovski CL Pocket kiikareissa kuitenkin metallista valmistetut ja muovipäällysteiset silmäkupit ovat sen verran kookkaita (31mm leveät) että ne lepäävät mukavasti kasvoja vasten. Erinomainen 17mm katseluetäisyys/silmänetäisyys, on parempi kuin monissa täysikokoisissa saatikka sitten monissa muissa kompaktikiikareissa, joten CL Pocket on erinomainen valinta myös silmälasien käyttäjille.



  Sillan keskellä sijaitseva metallinen ja uurrettu kumipäällysteinen tarkennuspyörä on suhteellisen pieni, halkaisijan ollessa 18mm ja pituuden 16mm. Sen lisäksi että se on pienehkö, se on upotettu runkoon niin että tarkennuspyörästä on vain pieni osa ylhäältä ja alhaalta esillä. Useimmiten ja normaalikäytössä tästä ei ole ongelmaa, mutta esimerkiksi käsineet kädessä tarkennuspyörän käyttäminen voi olla paikoitellen vaikeata.



  Swarovski CL Pocket 8x25 kiikarin tarkennus on liikkeen puolesta pehmeä. Tarkentamiseen lähimmästä tarkennusetäisyydestä (2,5m) äärettömään tarvinaan noin 720 asteen, eli kahden kokonaisen pyöräytyksen liike tarkennuspyörästä. Tällainen hidas tarkennus tarkoittaa että ääripäästä toiseen siirtyminen kestää suhteellisen pitkään, mutta toisaalta pikkutarkkojen tarkennuksien tekeminen on tarvittaessa helpompaa.



  Swarovski CL Pocket kiikarien mukana toimitetaan kantohihna, kantolaukku, sadesuojus

  Takuu 10 vuotta



  Tekniset tiedot

  Suurennos: 8x

  Etulinssin läpimitta: 25 mm

  Okulaariaukon läpimitta: 3,1 mm

  Silmän ja okulaarin välinen etäisyys: 17 mm

  Näkökenttä: 119 m / 1000 m

  Näkökenttä: 6,8°

  Näkökenttä silmälasien kanssa: 6,8°

  Näennäinen näkökenttä: 52°

  Lähin tarkennusetäisyys: 2,5 m

  Diopterin säätö (vasen/oikea): +- 5 dpt

  Diopterikorjaus yli äärettömän: 6 dpt

  Silmien välinen etäisyys: 50 - 74 mm

  Valonläpäisy: 88%

  Hämäräluku: 14,2

  Koko (P x L x K): 110 x 65 x 46 mm

  Paino: 345 g
 • Tuotenumero
  609944
 • Toimitus postiin tai noutopisteeseen
  1–5 arkipäivää
  0,00 € – 4,90 €
  Kotiinkuljetus
  1–5 arkipäivää
  Näet lopullisen toimituskulun tilauksesi Toimitustapa-kohdassa.
 • Monipuoliset toimitustavat
 • 30 päivän palautusoikeus
 • Ilmainen palautus
 • Tuhansia noutopisteitä