Perustoimitus 0 € yli 80 euron ostoksista!
 • Valmistaudu loppumattoon skeittaukseen Tech Deckin Shredline 360:llä! Tässä n. 50 cm leveässä puistossa on estetasoja ja X-Connect, jotta voit luoda äärimmäisen Tech Deck Skeittipuiston! Voit valita 3 eri nopeuden väliltä, voit kruisailla, harjoitella taitojasi tai kokeilla pyöritystoimintoa haastaaksesi itsesi! Voit skeitata puistossasi mukana tulevalla eksklusiivisella sormiskeitillä ja lisätä sen sormiskeittikokoelmaasi. Puiston voi yhdistää muiden X-Connect yhteensopivien ramppien kanssa, kuten Flip N’ Grind, Competition Wall, Neon Mega Park ja Sk8 Garage settien kanssa (kaikki myydään erikseen) rakentaaksesi äärimmäisen sormiskeittipuiston, jossa voit skeitata. Käytä Shredline 360:tä Tech Deck sormiskeittikokoelmasi tai Tech Deck BMX: ien (kaikki myydään erikseen) kanssa. Tech Deckin sormiskeitit ja ramppisetit ovat yli 6- vuotiaille lapsille ja skeittifaneille. Jos haluat oikeita skeittigrafiikoita oikeilta skeittifirmoilta, sinun on hankittava Tech Deckejä – aloita pienestä tai isosta ja kerää ne kaikki. Rakenna äärimmäinen skeittipuisto Tech Dekin Shredline 360:llä!

  Lue koko tuotekuvaus Näytä vähemmän
  Tuotenumero
  1434515
  Ikäsuositus
  6+
Toimitus postiin tai noutopisteeseen
1–5 arkipäivää
0,00 € – 4,90 €
Kotiinkuljetus
1–5 arkipäivää
Näet lopullisen toimituskulun tilauksesi Toimitustapa-kohdassa.
Meille on hyvin tärkeää, että olet tyytyväinen tilaukseesi. Voit palauttaa tilaamasi tuotteen 30 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palauttaminen on maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta etukäteen.
Lue tarkemmat palautusohjeet

NÄIN KERÄÄMME TUOTEARVOSTELUJA

Positiivinen, negatiivinen tai neutraali: kaikki arvostelut ovat tervetulleita. Ennen julkaisua tarkistamme, että arvostelu täyttää tarkistusehtomme ja että se on aito. Tarkista ehdot täältä.

Katso kaikki arvostelut Piilota arvostelut

Suosituimmat kategoriassa Muut ajoneuvot

Online Exclusive
Online Exclusive
34,90 €
Online Exclusive
51,90 €
Online Exclusive
99,00 €
Lapset
Näin puet lapsen talvisäähän
Kerrosta huolella, satsaa säänkestävään, pidä pää ja varpaat lämpiminä. Vinkkiemme avulla puet lapsesi lämpimästi talvisäähän – oli luvassa sitten paukkupakkasia tai räntäsadetta.
Näytä lisää
Lue vinkit
Inspiroidu
Näytä vähemmän
Lue vinkit

Muodin palvelut

Löydä tyylisi jokaiseen päivään – tavarataloissa tai etänä.

 • Monipuoliset pukeutumispalvelut: Apua arjen ja juhlan vaatevalintoihin – etäpalvelu maksutta MyStockmann-asiakkaille
 • Mittavaatepalvelu: Miesten vaatteet mittojen mukaan
 • Ompelupalvelu: Korjaukset uusiin ja vanhoihin vaatteisiisi
Tutustu ja varaa aika