Perustoimitus 0 € yli 80 euron ostoksista!
 • Nouse ilmaan Tech Deckillä, aidoilla sormiskeiteillä, joissa on aitoa grafiikkaa aidoilta skeittiyhtiöiltä. Sk8 Garage X-Connect Park Creator - ramppisetissä on kaikki mitä tarvitset rakentaaksesi upean kustomoidun puiston, jossa voit hioa sormiskeittitaitojasi täydellisyyteen. Voit rakentaa erilaisia yhdistelmiä rampeilla ja kaartuvalla kaiteella, portilla ja erilaisilla tarvikkeilla, jotta voit oppia ja kehittää temppujasi. Skeittaa rampeilla, hyppää portin yli ja järjestele ja kustomoi paikka aivan kuten haluat. Voit skeitata puistossasi mukana tulevalla eksklusiivisella Blind Skateboards sormiskeitillä ja lisätä sen miniskeittilauta kokoelmaasi. Voit yhdistää puistoon muita X- Connect yhteen sopivia ramppeja, kuten Competition Wall, Bowl Builder ja Neon Mega Park ramppisetit (kaikki myydään erikseen) ja rakentaa äärimmäisen sormiskeittipuiston, jossa voit skeitata. Käytä Sk8 Garage X- Connect Park Creatoria Tech Deck sormiskeitti kokoelmasi tai Tech Deck BMX: ien (kaikki myydään erikseen) kanssa. Tech Deckin sormiskeitit ja ramppisetit ovat yli 6- vuotiaille lapsille ja skeittifaneille. Jos haluat oikeita skeittigrafiikoita oikeilta skeittifirmoilta, sinun on hankittava Tech Deckejä – aloita pienestä tai isosta ja kerää ne kaikki.

  Lue koko tuotekuvaus Näytä vähemmän
  Tuotenumero
  1434437
  Ikäsuositus
  6+
Toimitus postiin tai noutopisteeseen
1–5 arkipäivää
0,00 € – 4,90 €
Kotiinkuljetus
1–5 arkipäivää
Näet lopullisen toimituskulun tilauksesi Toimitustapa-kohdassa.
Meille on hyvin tärkeää, että olet tyytyväinen tilaukseesi. Voit palauttaa tilaamasi tuotteen 30 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palauttaminen on maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta etukäteen.
Lue tarkemmat palautusohjeet

NÄIN KERÄÄMME TUOTEARVOSTELUJA

Positiivinen, negatiivinen tai neutraali: kaikki arvostelut ovat tervetulleita. Ennen julkaisua tarkistamme, että arvostelu täyttää tarkistusehtomme ja että se on aito. Tarkista ehdot täältä.

Katso kaikki arvostelut Piilota arvostelut

Samankaltaisia tuotteita

Online Exclusive
Online Exclusive
Online Exclusive
Online Exclusive
99,95 €
Online Exclusive
Online Exclusive
79,90 €
Online Exclusive
Online Exclusive
Lapset
Näin puet lapsen talvisäähän
Kerrosta huolella, satsaa säänkestävään, pidä pää ja varpaat lämpiminä. Vinkkiemme avulla puet lapsesi lämpimästi talvisäähän – oli luvassa sitten paukkupakkasia tai räntäsadetta.
Näytä lisää
Lue vinkit
Inspiroidu
Näytä vähemmän
Lue vinkit

Muodin palvelut

Löydä tyylisi jokaiseen päivään – tavarataloissa tai etänä.

 • Monipuoliset pukeutumispalvelut: Apua arjen ja juhlan vaatevalintoihin – etäpalvelu maksutta MyStockmann-asiakkaille
 • Mittavaatepalvelu: Miesten vaatteet mittojen mukaan
 • Ompelupalvelu: Korjaukset uusiin ja vanhoihin vaatteisiisi
Tutustu ja varaa aika