Perustoimitus 0 € yli 80 euron ostoksista!
 • Kokoa minut. Valmistaudu taianomaiseen lentoon! Ugears tuo Harry Potter -faneille ainutlaatuisen automallin – Lentelevä Ford Anglia TM, auto jolla on oma mieli.

  Anglia on uskollinen jäljennös Weasleyjen taianomaisesta Muggle-autosta. Lapset ilahtuvat lentäessään sitä ilmassa tai leikkiessään ajavansa sitä radalla Tylypahkan pikajunan edessä. Kuka voisi unohtaa kohtauksen Harry Potter ja Salaisuuksien Kammio -elokuvassa, jossa Harry ja Ron lentävät takaisin koululle Angliassa menettäen kuitenkin sen hallinnan ja päätyen putoamaan Whomping Willowiin? Kapean pelastumisen jälkeen nuoret velhot ja kaikki heidän tavaransa paiskataan ulos autosta sen ollessa loukkaantunut väärinkäytöksistä.

  Ugears Lentelevä Ford AngliaTM -mallia voi ohjata jousikäyttöisellä akselilla, joka välittää väännön takapyörille. Auto voi matkustaa 3-4 metriä yhdellä ratchet-mekanismin pyöräytyksellä alustan alla. Jousirumpu on turvallisesti piilotettu malliauton istuinten alle, kun taas aito takalaitatunnus toimii käynnistys- ja pysäytyspainikkeena. Autossa on myös neutraali vaihde, joka antaa auton rullata vapaasti.

  Etupyörät kääntyvät 25 astetta molempiin suuntiin ja niitä voi ohjata ohjauspyörällä tai painamalla pyöriä itse, mikä mahdollistaa auton matkustamisen suoralla linjalla tai kääntymällä ympyröitä (sinä ohjaat Angliaa!). Auto kulkee kaikilla tasaisilla pinnoilla, matosta liukkaille laatoille, kiitos kaikkien pyörien ympärillä olevien tarttuvien kuminauhojen renkaiden.

  Lue koko tuotekuvaus Näytä vähemmän
  Tuotenumero
  1434603
Toimitus postiin tai noutopisteeseen
1–5 arkipäivää
0,00 € – 4,90 €
Kotiinkuljetus
1–5 arkipäivää
Näet lopullisen toimituskulun tilauksesi Toimitustapa-kohdassa.
Meille on hyvin tärkeää, että olet tyytyväinen tilaukseesi. Voit palauttaa tilaamasi tuotteen 30 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palauttaminen on maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta etukäteen.
Lue tarkemmat palautusohjeet

NÄIN KERÄÄMME TUOTEARVOSTELUJA

Positiivinen, negatiivinen tai neutraali: kaikki arvostelut ovat tervetulleita. Ennen julkaisua tarkistamme, että arvostelu täyttää tarkistusehtomme ja että se on aito. Tarkista ehdot täältä.

Katso kaikki arvostelut Piilota arvostelut

Lisää tuotemerkiltä Ugears

Online Exclusive
84,90 €
Online Exclusive
Online Exclusive
Online Exclusive
Online Exclusive
Online Exclusive
49,90 €
Online Exclusive
Online Exclusive
Lapset
Näin puet lapsen talvisäähän
Kerrosta huolella, satsaa säänkestävään, pidä pää ja varpaat lämpiminä. Vinkkiemme avulla puet lapsesi lämpimästi talvisäähän – oli luvassa sitten paukkupakkasia tai räntäsadetta.
Näytä lisää
Lue vinkit
Inspiroidu
Näytä vähemmän
Lue vinkit

Muodin palvelut

Löydä tyylisi jokaiseen päivään – tavarataloissa tai etänä.

 • Monipuoliset pukeutumispalvelut: Apua arjen ja juhlan vaatevalintoihin – etäpalvelu maksutta MyStockmann-asiakkaille
 • Mittavaatepalvelu: Miesten vaatteet mittojen mukaan
 • Ompelupalvelu: Korjaukset uusiin ja vanhoihin vaatteisiisi
Tutustu ja varaa aika