NYT ILMAINEN PERUSTOIMITUS!
Vielä ehdit tilata joululahjat! Tee tilauksesi viimeistään tiistaina 19.12.
 • Ugears Hexapod Explorer: osittain hyönteinen, osittain robotti, osittain maan ulkopuolinen mönkijä. Voimakkaan jousimoottorin ohjaama Hexapod Explorer voi kävellä jopa 3 metriä omilla jaloillaan ilman apu- tai tukipyörää, kuten muissa malleissa. Hexapod Explorerin kyky kantaa omaa painoaan pelkästään jalkojen varassa mahdollistaa sen, että se voi navigoida hieman epätasaisessa maastossa, kuten planeetta-kulkija, joka astuu ulos kapselista tutkiakseen uusia maailmoja. Toinen hämmästyttävä ominaisuus, joka tekee kävelimestämme ainutlaatuisen, on se, että Hexapod Explorerissa on muuttuva pikavalinta. Voit saada robo-bugisi hiipimään, ryömimään tai hiihtämään haluamallasi nopeudella! Kun Hexapod lopettaa kävelemisen, nosta se ja katso, kuinka jalat heräävät henkiin ja heiluvat, aivan kuten oikea hyönteinen, rapu tai hämähäkki tekisi. Se on painajaisten tavaraa tai mekaanisen mallintekijän unelmia, näkökulmasta riippuen!

  Tämä DIY Hexapod Explorer ottaa paikkansa mestarikävelijänä Ugearien hämmästyttävän mekanoidiperheen, automaattien, 3D-pulmien ja puisten mekaanisten ihmeiden joukossa. Olemme luoneet puhtaasti mekaanisen, puisen kävelyrobotin ilman elektronisia komponentteja. Me Ugearsilla uskomme, että suunnittelun tulee olla eleganttia sanan jokaisessa merkityksessä ? yksinkertaista, älykästä ja kaunista. Kuten Theo Jansen on sanonut: "Seinät taiteen ja tekniikan välillä ovat vain mielessämme." Olemme sitoutuneet yllättämään ja ilahduttamaan kasvavaa asiakaskuntaamme 85 maassa viidellä mantereella malleilla, joissa on "Vau!" tekijä.

  Olemme onnekkaita voidessamme elää avaruustutkimuksen ja nopean teknologisen kehityksen jännittävänä aikakautena. Ihmiskunnan ensimmäiset askeleet toisella taivaallisella pallolla otettiin vuonna 1969 Neil Armstrongin ja Buzz Aldrinin Apollo 11:n kuukävelyllä. Vuodesta 1997 tähän päivään punaisella planeetalla on toiminut kuusi erilaista Mars-kulkivaa. Kuvittele, että olet planeetta X:ää tutkivan tehtävän komentaja. Rover voi ottaa valokuvia ja näytteitä vain yksinäisellä polullaan. Mutta kuvittele, jos laskeutumisveneesi voisi vapauttaa robottiarmeijan Hexapod-tutkijoista, jotka lentävät uuden planeetan pinnalla joka suuntaan, testaavat maaperää, keräävät kivinäytteitä ja etsivät muukalaisia ??elämänmuotoja. Joka ilta Hexapods lepää, ja joka päivä ne latautuvat ja heräävät henkiin jatkaen tutkimustaan ??ja tieteellistä työtään.

  Hexapod Explorer -puisessa mallisarjassa on 388 osaa, ja siinä on vahva metallijousi, joka tehostaa robotin kävelyä, sekä kuminauhajalkatyynyt, jotka parantavat pitoa tasaisilla pinnoilla. Tämä tee-se-itse-malli on luokiteltu keskitasolle, ja sen kokoamisaika on noin 8 tuntia. Sisäjousi on kierretty vatsassa sijaitsevalla räikkäavaimella. Räikkämekanismilla sinun ei tarvitse pitää avainta käämityksen aikana liukumisen estämiseksi ? potentiaalienergia varastoituu jokaisella kierteellä ilman luisumista, kunnes jousi on täysin kuormitettu. Hexapod Explorer pystyy ylittämään karkeita pintoja ja jopa astumaan 1-2 cm esteiden yli. Nosta mallia ylös, laske se alas, valitse haluamasi nopeus Hexapodin päässä olevalla valitsimella ja vapauta sitten takana oleva "go"-kytkin asettaaksesi mallin liikkeelle. Voit muuttaa nopeutta milloin tahansa,

  Inspiraation saamme usein luonnosta. Kuusijalkaiset, hyönteisiä sisältävä alalaji, ovat maan monipuolisin ja yleisin elämänmuoto, ja ne edustavat puolta tunnetuista lajeista. Kolme paria nivellettyjä jalkoja on erittäin vakaa malli kaikenlaisessa maastossa liikkumiseen, mikä auttaa selittämään, miksi hyönteiset ovat onnistuneet asuttamaan lähes jokaisen neliömetrin planeetalla. Mielestämme Hexapod muistuttaa eniten kovakuoriaista. Tiesitkö, että on olemassa yli 400 000 erilaista kovakuoriaislajia, mikä tekee Coleoptera -lajista monimuotoisimman tieteen tunteman lajin, jossa on 25 % kaikista tunnetuista eläinelämän muodoista? Brittiläisen evoluutiobiologin JBS Haldanen sanotaan vihjailevan, että jos Jumala todella on olemassa, Luoja näyttää olevan "suhtamaton kiintymys kovakuoriaisiin". Olemme myös ihastuneet Hexapodimme!

  Todettakoon, että kuusijalkainen kovakuorinen kovakuoriainen on voittoisa malli, kuten myös Ugears Hexapod Explorer. Itse asiassa Hexapodin liikkeet ovat niin todenmukaisia, että saatat joutua houkuttelemaan käytännöllistä vitsiä hyväuskoiselle ystävälle pyytämällä häntä ottamaan lepäävän mutta osittain käämittyneen Hexapodin (asetettu nopeaan skitter-tilaan maksimaalisen pelotteluvaikutuksen saavuttamiseksi). Neuvomme: älä tee sitä! Ei, ellet halua poimia palasia sen jälkeen, kun hämmästynyt ystäväsi on pudottanut Hexapod Explorerin maahan tai heittänyt lähintä seinää vasten. Neuvomme on sama kissoille ? kissat ja kuusijalkaiset ovat epävakaa sekoitus, joten pidä ne erillään! Ellei kahdeksan tunnin rakennusaika ole mielestäsi täysin sen arvoinen virusvideo, jossa kissasi pomppaa päälle ja hajottaa Ugears Hexapod Explorer -selaimesi ? sinun on päätettävä itse!

  Etsitkö siistiä, kammottavaa halloween-lelua tai koristetta? Onko sinulla lapsi, veljentytär tai veljenpoika tai naapuri, joka harrastaa robotiikkaa? Lapset ja aikuiset rakastavat Hexapod Explorerin rakentamista ja sen heräämistä henkiin, kun se ottaa ensimmäiset hyppyaskeleensa. Ugears-mallien rakentaminen on loistava tapa oppia tieteen ja tekniikan perusperiaatteita, mukaan lukien biologian periaatteet, kuten eläinten liikkuminen. Rakastamme sitä, kun perheet kokoontuvat yhteen Ugears-projektin parissa. Kun vanhemmat ja lapset viettävät aikaa koottaessa hienoa mekaanista lelua, kuten Hexapod Exploreria, he saavat kokea tyytyväisyyden luodessaan jotain yhdessä ja sitten hauskan leikkiä sen kanssa. Mallien rakentaminen on myös loistava tapa kehittää mekaanista osaamista, oppia ratkaisemaan ongelmia ja oppia seuraamaan yksityiskohtia,

  Ugears Hexapod Explorer on ainutlaatuinen lahjaidea ystäville tai perheenjäsenille, jotka rakastavat luontoa, hyönteisiä, robotteja, mallinrakennusta, tee-se-itse-projekteja, pulmia tai jokaiselle, joka arvostaa erinomaista mekaanista ja esteettistä muotoilua.

  Mallin koko: 27*22*9,5 cm
  Pakkauksen koko: 37,8*17*2,8 cm

  Komponenttien lukumäärä: 388
  Arvioitu kokoamisaika: 8 tuntia
  Taso: Keskikokoinen

  Lue koko tuotekuvaus Näytä vähemmän
  Tuotenumero
  1433730
  Ikäsuositus
  14+
Toimitus postiin tai noutopisteeseen
1–5 arkipäivää
0,00 € – 4,90 €
Kotiinkuljetus
1–5 arkipäivää
Näet lopullisen toimituskulun tilauksesi Toimitustapa-kohdassa.
Meille on hyvin tärkeää, että olet tyytyväinen tilaukseesi. Voit palauttaa tilaamasi tuotteen 30 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palauttaminen on maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta etukäteen.
Lue tarkemmat palautusohjeet

NÄIN KERÄÄMME TUOTEARVOSTELUJA

Positiivinen, negatiivinen tai neutraali: kaikki arvostelut ovat tervetulleita. Ennen julkaisua tarkistamme, että arvostelu täyttää tarkistusehtomme ja että se on aito. Tarkista ehdot täältä.

Katso kaikki arvostelut Piilota arvostelut

Samankaltaisia tuotteita

250,00 €
240,00 €
Online Exclusive
199,00 €
Online Exclusive
199,00 €
199,00 €

Lisää tuotemerkiltä Ugears

Online Exclusive
42,90 €
Online Exclusive
Online Exclusive
84,90 €
Online Exclusive
Online Exclusive
54,90 €
Online Exclusive
84,90 €
Online Exclusive
Online Exclusive
59,90 €
Lapset
Lelukauppias Janne Katajan lahjavinkit
Pienten Lelukauppojen valikoimasta löydät kaikki joulun toivelahjat uusista hittileluista iki-ihaniin klassikoihin. Lelukauppoja luotsaava Janne Kataja vinkkaa viisi suosikkiaan kuusen alle.
Näytä lisää
Katso lahjavinkit
Inspiroidu
Näytä vähemmän
Katso lahjavinkit

Muodin palvelut

Löydä tyylisi jokaiseen päivään – tavarataloissa tai etänä.

 • Monipuoliset pukeutumispalvelut: Apua arjen ja juhlan vaatevalintoihin – etäpalvelu maksutta MyStockmann-asiakkaille
 • Mittavaatepalvelu: Miesten vaatteet mittojen mukaan
 • Ompelupalvelu: Korjaukset uusiin ja vanhoihin vaatteisiisi
Tutustu ja varaa aika