PERUSTOIMITUS 0 € nyt kaikista ostoksista! Lue lisää
Kaikki Lancôme-tuotteet vain verkosta –25 %! Osta tästä

product details

 • Vallilan ja Rolf Ekrothin sekä Wataru Tominagan upea, trendikäs ja säältä suojaava Street wear-mallisto on nyt myynnissä! Tuotteet on noteerattu jopa Italian Vogue-lehdessä, ja ne ovat saavuttaneet uskomattoman kiinnostuksen kansainvälisellä tasolla.

  Abstract Yellow -parkatakki on valmistettu kevyestä 100 % polyesteristä, joka tuntuu mukavalta päällä, myös sateettomana päivänä. Hupullinen, suoralinjainen nylonparka on unisex-mallia ja -mitoitusta , ja siinä on taskut sekä nepparikiinnitys. Hupussa on kiristysnyöri. Abstract Yellow -parkatakista on saatavilla koot S/M ja L/XL.

  S/M-koon mitat:
  - Pituus olkapäästä helmaan 103 cm
  - Rinnanympärys 134 cm
  - Helmanympärys 164 cm
  - Hihan pituus olkasaumasta 62 cm
  - Hihansuun ympärys 28 cm

  L/XL-koon mitat:
  - Pituus olkapäästä helmaan 105 cm
  - Rinnanympärys 140 cm
  - Helmanympärys 170 cm
  - Hihan pituus olkasaumasta 66 cm
  - Hihansuun ympärys 31 cm

  Muotisuunnittelija Rolf Ekroth ja Wataru Tominaga ovat molemmat suunnitelleet mallistoon kaksi printtiä ja useita erilaisia sateen kestäviä takkeja. Ekrothin camouflage printtien pohjana on ollut horsma ja suomalainen kesäkukkaniitty, Tominagan printit ovat inspiroituneet trooppisen puutarhan väriloistosta sateen jälkeen.

  Ilmastonmuutoksen myötä sateisia päiviä löytyy yhä enemmän ja ajanjaksot, jolloin välikausitakkeja tarvitaan, on viime vuosina venynyt niin kesän kuin talvenkin puolelle. Sadetakki, jonka vielä moni ennen 90-lukua syntynyt muistaa hankalaksi ja painavaksi erikoisvaatteeksi on kokenut parissakymmenessä vuodessa totaalisen muodonmuutoksen. ”Sadevaatteiden monikäyttöisyys on lisääntynyt ja niistä on tullut uusien miellyttävämpien materiaalien myötä joka päivä arjessa käytettäviä.” Rolf Ekroth toteaa. "Japanissa yksilöllisistä sadevaatteista on tullut tosi suosittuja ja kuluttajat etsivät uusia merkkejä. Erityisen tarpeeseen sadevaatteet tulevat s
  Lue koko tuotekuvaus Lue vähemmän
  Tarkemmat tiedot
  Tuotenumero
  1206138
 • Toimitus postiin tai noutopisteeseen
  1–5 arkipäivää
  0,00 € – 4,90 €
  Kotiinkuljetus
  1–5 arkipäivää
  Näet lopullisen toimituskulun tilauksesi Toimitustapa-kohdassa.

Arvostelut

Katso kaikki arvostelut Piilota arvostelut