Vitabalans - KETO Elektrolyyttijauhe -ravintolisä 120 g - NOCOL | Stockmann - photo 1
Vitabalans - KETO Elektrolyyttijauhe -ravintolisä 120 g - NOCOL | Stockmann - photo 1

Vitabalans

KETO Elektrolyyttijauhe -ravintolisä 120 g

9,90 €
82,50 €/1kg
Myymäläsaatavuus
 • KETO Elektrolyyttijauhe sisältää tärkeimmät elektrolyytit – natriumia, kaliumia, kloridia ja magnesiumia – juuri oikeassa suhteessa nestetasapainon ylläpitämiseksi ja palauttamiseksi. Jauheessa ei ole sokeria eikä maku-, makeutus- tai väriaineita, joten sen voi sekoittaa mihin tahansa nesteeseen

  Ainesosat:Natriumsitraatti, natriumkloridi, kaliumkloridi, magnesiumsitraatti.

  KETO Elektrolyyttijauhe sopii neste- ja elektrolyyttitasapainon turvaamiseen ruokavaliomuutosten yhteydessä tai hikoillessa, esimerkiksi urheillessa, saunan jälkeen tai kesäkuumalla.

  2 mittalusikallista (1,9 g) nesteeseen sekoitettuna 1–4 kertaa vuorokaudessa. Annoksen voi sekoittaa esimerkiksi isoon juomalasilliseen tai juomapulloon (2,5–5 dl nestettä).
  Annos (2 mittalusikallista) sisältää:
  natriumia 344 mg
  kaliumia 194 mg
  kloridia 407 mg
  magnesiumia 50 mg

  Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja. Valmistettu Suomessa. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

  KETO elektrolytpulver kosttillskott
  KETO Elektrolyyttijauhe elektrolytpulver innehåller de viktigaste elektrolyterna – natrium, kalium, klorid och magnesium – i precis rätt proportioner för att upprätthålla och återställa vätskebalansen. Pulvret innehåller inget socker, smakämnen, sötningsmedel eller färgämnen, så det kan blandas med all vätska.

  Ingredienser:Natriumcitrat, natriumklorid, kaliumklorid, magnesiumcitrat.

  Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

  KETO Elektrolyyttijauhe är lämplig för att bibehålla vätske- och elektrolytbalansen under kostförändringar eller när du svettas, till exempel under sportaktivitet, efter bastun eller på sommaren.

  2 mätskopor (1,9 g) blandas med vätska 1 – 4 gånger dagligen.
  En dos (2 mätskopor) innehåller:
  Natrium 344 mg
  Kalium 194 mg
  Klorid 407 mg
  Magnesium 50 mg

  Kosttillskott ersätter inte en varierad och balanserad kost samt en hälsosam livsstill. Tillverkad i Finland. Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
 • Tuotenumero
  146866867
  Ominaisuus
  Vegaaninen
 • Nouto tavaratalosta
  1–5 arkipäivää
  0,00 €
  Toimitus automaattiin tai noutopisteeseen
  1–5 arkipäivää
  0,00 € – 4,90 €
  Kotiinkuljetus
  1–5 arkipäivää
  9,90 € – 50,00 € tuotteen koosta riippuen
 • Ainesosat Natriumsitraatti, natriumkloridi, kaliumkloridi, magnesiumsitraatti. Ingredienser Natriumcitrat, natriumklorid, kaliumklorid, magnesiumcitrat.
 • Monipuoliset toimitustavat
 • 30 päivän palautusoikeus
 • Ilmainen palautus
 • Tuhansia noutopisteitä