PERUSTOIMITUS 0 € nyt kaikista ostoksista! Lue lisää

product details

 • Wilfa Crispier AF1B-350 -kiertoilmakypsennin, eli Airfryer valmistaa suosikkiruokasi kuuman ilman avulla jopa kokonaan ilman lisättyä öljyä, joten voit paistaa merkittävästi pienemmällä rasvamäärällä. Sen avulla saat maukkaita ja rapeita ruokia valmistettua helposti ja vähällä vaivalla.

  Dual Cyclone Rapid Air Technology varmistaa tasaisen ja rapean lopputuloksen kierrättämällä ilmaa erittäin tehokkaasti koko kypsennyskorissa. Voit grillata, paistaa tai jopa paahtaa suosikkiruokiasi tehokkaasti ja valmistaa perheellesi täydellisen aterian. Kokeile rohkeasti eri kasviksien ja juureksien kypsennystä, sillä niistä tulee Wilfa Crispierin avulla erittäin rapeita ja mehukkaita.

  Voit valmistaa yhtä rapeita ranskanperunoita merkittävästi pienemmällä rasvamäärällä kuin normaalilla öljyä käyttävällä friteerauskeittimellä. Kypsennä broilerin koivet rapeaksi ja mureaksi ilman ylimääräistä rasvaa. Wilfa AF1B-350 Dual Cyclone Rapid Air -teknologian ansiosta laitetta on mahdollista käyttää halutessaan myös esimerkiksi hyötykasvikuivurina.

  Kypsennyskoriin mahtuu kerralla jopa 3,5 l raaka-aineita, jolloin reilumpikin määrä ruokaa valmistuu hetkessä. Esiasetettujen ohjelmien ansiosta laitteen käyttäminen on erittäin nopeaa, ja voit muokata kaikkia ohjelmia tarpeidesi mukaisesti. Lämpötilaa ja kypsennysaikaa pystyy säätämään jokaisen ohjelman sisällä riippuen raaka-aineiden määrästä ja painosta. Laite myös muistuttaa raaka-aineiden kääntämisen tarpeesta valmistusprosessin aikana.

  AF1B-350 on kompaktin kokoinen, jolloin se ei vie liikaa tilaa keittiön pöytätasoilta, ja tyylikäs ulkonäkö viimeistelee kokonaisuuden.

  • Digitaalinen kosketusnäyttö
  • Paistokori tarttumattomalla pinnoitteella
  • 8 esiasetettua ohjelmaa
  Lue koko tuotekuvaus Lue vähemmän
  Tarkemmat tiedot
  Valmistajan tuotenumero
  602312
  Tuotenumero
  154664516
  Kokotiedot
  Virtajohdon pituus 100 cm
  Leveys
  270 mm
  Korkeus
  308 mm
  Syvyys
  370 mm
  Tilavuus
  3.5 l
  Teho
  1500 W
  Takuu
  60 kk
 • Nouto tavaratalosta
  2–7 arkipäivää (huomioithan, että toteutuva toimitusaika voi tällä hetkellä olla lähempänä 7 arkipäivää)
  0,00 €
  Toimitus automaattiin tai noutopisteeseen
  2–7 arkipäivää (huomioithan, että toteutuva toimitusaika voi tällä hetkellä olla lähempänä 7 arkipäivää)
  0,00 € – 4,90 €
  Kotiinkuljetus
  2–7 arkipäivää (huomioithan, että toteutuva toimitusaika voi tällä hetkellä olla lähempänä 7 arkipäivää)
  6,90 €–50,00 € kuljetusyhtiöstä ja tuotteen koosta riippuen

Arvostelut

Katso kaikki arvostelut Piilota arvostelut