Verkkokaupan supersuosikit

Casa Stockmann Snapsilasi 42 ml
0,90 €
Ale
alk. 7,00 € 19,90 €
Ale
13,00 € 34,90 €
Ale
9,00 € 23,00 €
Ale
7,00 € 17,90 €
Ale
NOOM loungewear Vivian-velourhousut
11,00 € 29,90 €
Ale
alk. 51,00 € 129,90 €
Ale
alk. 23,00 € 59,90 €
Helmikuun Mystockmann-edut
–20 %
Tutustu etuihin
Kodinsisustuksen kyselytunti Anna-Kaisa Melvaksen kanssa
Miten luoda kutsuva koti? Live Shopping -lähetyksessämme katsojien sisustuspulmia ratkovat sisustussuunnittelija Anna-Kaisa Melvas ja Stockmannin kodin osaston Fatima Al-Taee.
Katso Live Shopping -tallenne
Live Shopping
Skandinaavisen sisustuksen kulmakivet
Skandinaavinen sisustus on nyt kutsuva ja kodikas. Pehmeät muodot, lempeät luonnonsävyt ja -materiaalit sekä harkiten valitut designaarteet herättävät selkeälinjaisen ja ajattoman sisustuksen eloon. Poimi artikkelistamme ajankohtaiset ideat ja aarteet omaan kotiisi.
Katso sisustusvinkit
Artikkeli
Jäsenyys aina mukanasi
Kuten odottaa sopii, jäsenenä sinua hemmotellaan hieman enemmän. Käytössäsi on MyStockmann-sovellus, joka tarjoaa entistä monipuolisemman MyStockmann-kokemuksen täynnä inspiraatiota, yllättäviä lisäetuja sekä mielenkiintoisia palvelu- ja tapahtumakutsuja. Sovelluksestasi löydät myös tasosi ja sen tarjoamat kaikki edut, sähköisen jäsenkorttisi sekä mahdollisuuden shoppailla Stockmann-verkkokaupassa suoraan kirjautuneena tilillesi. MyStockmann-sovellus on käytössäsi vain jäsenenä. Jos olet käyttänyt MyStockmann-sovellusta aiemmin etkä nyt näe etujasi tai omaa MyStockmann-tasoasi, lataa uusi versio sovelluskaupasta. Ladattuasi sovelluksen kirjaudu sisään nähdäksesi omat asiakastietosi.
Kuukauden MyStockmann-edut