Yritysmyynti

yritysmyynti
Stockmann-lahjakortilla onnistut aina!
Lahjakortti käy maksuvälineenä Suomen ja Baltian tavaratalojen omilla osastoilla sekä useiden tavarataloissa toimivien kumppaneiden osastoilla. Lahjakorttia voi käyttää myös kaikkiin Stockmannin palveluihin. Lahjakortit löydät tavaratalojen kassoilta, palvelupisteestä, tai verkosta. Lahjakortti on voimassa 24 kk lataamisesta tai edellisestä käyttökerrasta. Tarkat ohjeet lahjakortin käyttöön saat myyjiltämme ja lahjakortin mukana olevasta pahvikotelosta. Lahjakortilla ei voi maksaa verkkokaupassa. Saat lahjakortit kätevästi myös lahjapalvelustamme.
Osta lahjakortti
Yrityspalvelut
yritysmyynti
Parhaimmat yrityslahjat
Nämä klassikkotuotteet ovat varma valinta joulupakettiin. Valitse pakettiin design-lahja ja tarjoa elämys, joka kestää saajallaan vuosia.
Osta yrityslahjasi tästä
Lahjaideat
yritysmyynti
Yrityslahjapalvelu

Laajasta valikoimastamme hankit halutuimmat lahjat niin henkilöstölle kuin yhteistyökumppaneillekin. Kun tarvitset sopivat lahjat juuri sinun yrityksesi tarpeisiin, ota yhteyttä Yritysmyyntimme asiantuntijoihin. Räätälöimme myös yritysten toiveiden mukaiset lahjalistat pidempiaikaiseen käyttöön. Hoidamme puolestasi kaiken lahjan paketoinnista tilausten toimittamiseen.

Näin tilaat yritysmyynnistä:

1. Esitä meille lahjatoiveesi sähköpostitse: yritysmyynti@stockmann.com
2. Saat meiltä tarjouksen
3. Toimitamme tuotteet paketoituna suoraan lahjansaajalle

Yrityspalvelut
yritysmyynti
Vientipalvelu

Edessä muutto ulkomaille? Tee ostokset uuteen kotiin vaivattomasti ja nopeasti Vientipalvelumme kautta!

Vientipalvelumme asiantuntijat auttavat ulkomaille muutossa. Kun tarvitset ulkomaille toimituksen vaikkapa huonekaluille, uudelle astiastolle tai kodin sisustustavaroille, keräämme valitsemasi tuotteet ja säilytämme ne muuton ajankohtaan asti. Pakkaamme tavarat muuttovalmiiksi, toimitamme ne suoraan valitsemallesi huolintayhtiölle ja järjestämme kaikki vientiä varten tarvittavat asiakirjat.

Vientipalvelu palvelee asiakkaita Helsingin keskustan tavaratalossa arkisin klo 9–15. Tavoitat meidät puhelimitse numerosta 09 121 3838 tai sähköpostitse osoitteesta export@stockmann.com.

Yrityspalvelut