Naisten pukeutumispalvelu

Pukeutumispalvelu on erittäin kätevä tapa löytää uusia, inspiroivia asukokonaisuuksia arkeen ja juhlaan. Korostamme henkilökohtaista palvelua, jossa pääset nauttimaan pukeutumisneuvojan ammattitaidosta.  

Pukeutumispalvelussa saat muodin asiantuntijalta apua erilaisten asukokonaisuuksien rakentamiseen, oman tyylisi päivittämiseen, vaatekaapin sisällön uudistamiseen tai sesongin uutuuksien valitsemiseen. 

Palveluun sisältyy ensitapaaminen, jossa kartoitamme yksilölliset pukeutumistarpeesi, tyylisi ja toiveesi. Otamme myös tarvittavat mitat sopivien asukokonaisuuksien löytämiseksi. Voit tuoda ensitapaamiseen myös 1-2 suosikkivaatetta, joiden ympärille haluaisit uusia pukeutumisideoita. 

Ensitapaamisen jälkeen muodin asiantuntija kokoaa toiveesi mukaiset asukokonaisuudet ja vaihtoehdot sinulle valmiiksi tulevaa sovitustapaamista varten. Sovitustapaaminen ajankohta sovitaan ensitapaamisen yhteydessä ja se toteutuu noin 1-3 viikon kuluttua ensikäynnistä. 

Ensitapaamiseen kesto on noin 30 min. 

Pukeutumispalvelun hinta on 60 eur, sisältäen ensi- ja sovitustapaamisen sekä asukokonaisuuksien suunnittelun ja keräilyn valmiiksi sovitusta varten. Palvelu maksetaan ensitapaamisen yhteydessä. 

Pukeutumispalvelu ei ole saatavilla Itiksen tavaratalosta. 

Varaa aika ensi tapaamiseen


Mikäli olet jo käynyt ensitapaamisessa, siitä on kulunut aikaa alle vuosi ja meillä on sinun mittatietosi sekä vaatekokosi on pysynyt samana, voit varata ajan suoraan sovitustapaamiseen. 

Sovitustapaamisessa pääset kokeilemaan pukeutumisneuvojan sinulle etukäteen valitsemia asukokonaisuuksia ilman kiertelyä tavaratalossa. Kerrothan varauksen yhteydessä toiveesi ja mitä olet etsimässä. 

Sovitustapaamiseen on hyvä varata aikaa noin 2 tuntia, jotta ehdit sovittaa eri asukokonaisuuksia ja sinulle voidaan tarvittaessa etsiä sopivampia kokoja tai vaihtoehtoja. 

Sovitustapaamisen hinta on 60 eur, joka sisältää tapaamisen lisäksi asukokonaisuuksien suunnittelun sekä vaatteiden keräilyn valmiiksi sovitusta varten. 

Varaa aika sovitustapaamiseen