MONIPUOLISIA PALVELUITA TAVARATALOISSA JA ETÄNÄ

Kaikki palvelut yhden sivun alla

Suosituimmat palvelumme

services-landing-page
Mittapaita lahjaksi

Mittojen mukaan valmistettu paita on mukava, tyylikäs ja hyvin istuva. Helsingin keskustan tavaratalon miesten mittavaatepalvelusta voit tilata laadukkaista materiaaleista valmistetun Stenströms-mittapaidan itsellesi – ja nyt myös lahjaksi ostamalla mittapaitalahjakortin!

Lahjakortin saaja voi käyttää lahjasi varaamalla ajan Helsingin keskustan tavaratalon mittavaatepalvelusta. Mittapaidan tilaaja valitsee paitakankaan, kaulusmallin, mansetit ja koristeyksityiskohdat. Hintaan sisältyy brodeerattu nimikointi.

219 euron arvoisen lahjakortin voit ostaa Helsingin keskustan tavaratalon miesten mittavaatepalvelusta, 2. krs. Saat  samalla mukaasi Stenströms-taskuliinan, jonka voit antaa lahjan saajalle lahjakortin mukana. 
 

Palvelu
services-landing-page
Laaja pukeutumispalvelu

Aloitamme tutustumisen sinuun ja pukeutumistarpeisiisi puolen tunnin kartoituskäynnillä. Tapaamisessa varaamme sinulle sovitusta varten uuden ajan parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Autamme löytämään toiveisiisi sopivat asukokonaisuudet ja poimimme tuotteet niin arkeen kuin juhlaankin valmiiksi sovitettavaksi muotineuvojien tiloihin. Hinta: 50 €

Varaa aika Laajaan pukeutumispalveluun tästä
Palvelu
Lahja jokaiseen juhlaan
Valitse paras lahja jokaiseen juhlahetkeen! Autamme sinua löytämään sopivan lahjan eri tilanteisiin, paketoimme sen valmiiksi sekä liitämme halutessasi mukaan kortin omalla tekstilläsi. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin soittaa lahjapalveluumme tavaratalojen aukioloaikoina!
Lue lisää