MONIPUOLISIA PALVELUITA TAVARATALOISSA JA ETÄNÄ

Kaikki palvelut yhden sivun alla

Suosituimmat palvelumme

services-landing-page
Hullaannu palveluista!

Hyödynnä Hullujen Päivien pakettiedut Stockmannin laadukkaisiin palveluihin!

Asiantuntijamme loihtii sinulle kauniin arki- tai juhlameikin, auttaa löytämään tyylikkään asukokonaisuuden arkeen tai juhlaan, tai suunnittelee kotiisi uuden sisustuksen. Pakettietuun sisältyy valitsemasi palvelu sekä asiantuntijamme valikoima, laadukas tuote.

Varaa aikasi palveluun 3.4. mennessä ja käytä palvelu viimeistään 30.4.2023. Veloitamme pakettiedusta hinnan käyntisi yhteydessä.

Käytä varauksesi yhteydessä etukoodia HP2023. Paketteja on rajoitettu määrä, joten toimi nopeasti.
 

Hullujen Päivien palvelupaketit
Hullujen Päivien palvelu
services-landing-page
Uudistunut sisustuspalvelu

Helsingin keskustan tavaratalon sisustuspalvelusta saat yksilöllistä ja kokonaisvaltaista suunnitteluapua. Suunnittelemme toimivan tilan ja päivitämme kodin ilmeen ja tunnelman.

Valitse uudistuneista palveluistamme joko kevyempi sisustusneuvonta tai suunniteltavien tilojen mukaan joko yhden tilan, useamman tilan tai ison asunnon perusteellinen sisustussuunnittelu.

Lue lisää ja varaa aika
Kodin palvelut
Lahja jokaiseen juhlaan
Valitse paras lahja jokaiseen juhlahetkeen! Autamme sinua löytämään sopivan lahjan eri tilanteisiin, paketoimme sen valmiiksi sekä liitämme halutessasi mukaan kortin omalla tekstilläsi. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin soittaa lahjapalveluumme tavaratalojen aukioloaikoina!
Lue lisää