MONIPUOLISIA PALVELUITA TAVARATALOISSA JA ETÄNÄ

Kaikki palvelut yhden sivun alla

Suosituimmat palvelumme

services-landing-page
Pukeutumispalvelu & meikkausneuvonta –20 %

Hyödynnä Black Weekend -huippuetu ja varaa pukeutumispalvelu etuhintaan 40 € tai meikkausneuvonta etuhintaan 56 €. Lisäksi saat palvelun aikana ostamistasi muoti- tai kosmetiikkatuotteista 20 %:n alennuksen.


Saat edun, kun varaat aikasi viimeistään 28.11. ja käytät palvelun 31.1.2023 mennessä. Käytä pukeutumispalvelua varatessasi koodia BF2022MUOTI ja meikkausneuvontaa varatessasi koodia BF2022MEIKKI.

Varaa aikasi muodin ensitapaamiseen
Varaa aikasi meikkausneuvontaan
Palvelu
services-landing-page
Mittapaita lahjaksi

Mittojen mukaan valmistettu paita on mukava, tyylikäs ja hyvin istuva. Helsingin keskustan tavaratalon miesten mittavaatepalvelusta voit tilata laadukkaista materiaaleista valmistetun Stenströms-mittapaidan itsellesi – ja nyt myös lahjaksi ostamalla mittapaitalahjakortin!

Lahjakortin saaja voi käyttää lahjasi varaamalla ajan Helsingin keskustan tavaratalon mittavaatepalvelusta. Mittapaidan tilaaja valitsee paitakankaan, kaulusmallin, mansetit ja koristeyksityiskohdat. Hintaan sisältyy brodeerattu nimikointi.

219 euron arvoisen lahjakortin voit ostaa Helsingin keskustan tavaratalon miesten mittavaatepalvelusta, 2. krs. Saat  samalla mukaasi Stenströms-taskuliinan, jonka voit antaa lahjan saajalle lahjakortin mukana. 
 

Palvelu
Lahja jokaiseen juhlaan
Valitse paras lahja jokaiseen juhlahetkeen! Autamme sinua löytämään sopivan lahjan eri tilanteisiin, paketoimme sen valmiiksi sekä liitämme halutessasi mukaan kortin omalla tekstilläsi. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin soittaa lahjapalveluumme tavaratalojen aukioloaikoina!
Lue lisää