MONIPUOLISIA PALVELUITA TAVARATALOISSA JA ETÄNÄ

Kaikki palvelut yhden sivun alla

Suosituimmat palvelumme

services-landing-page
Uudistunut sisustuspalvelu

Helsingin keskustan tavaratalon sisustuspalvelusta saat yksilöllistä ja kokonaisvaltaista suunnitteluapua. Suunnittelemme toimivan tilan ja päivitämme kodin ilmeen ja tunnelman.

Valitse uudistuneista palveluistamme joko kevyempi sisustusneuvonta tai suunniteltavien tilojen mukaan joko yhden tilan, useamman tilan tai ison asunnon perusteellinen sisustussuunnittelu.

Lue lisää ja varaa aika
Kodin palvelut
services-landing-page
Laaja pukeutumispalvelu

Aloitamme tutustumisen sinuun ja pukeutumistarpeisiisi puolen tunnin kartoituskäynnillä. Tapaamisessa varaamme sinulle sovitusta varten uuden ajan parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Autamme löytämään toiveisiisi sopivat asukokonaisuudet ja poimimme tuotteet niin arkeen kuin juhlaankin valmiiksi sovitettavaksi muotineuvojien tiloihin.

UUTTA! PUKEUTUMISPALVELU LEMPIVAATTEILLASI
Tule tavaratalon pukeutumispalveluun lempivaatteesi kanssa, niin ideoimme ja toteutamme kanssasi juuri sinun tyyliisi sopivat asukokonaisuudet. 

Pukeutumispalvelun hinta on 50 €.

Lue lisää ja varaa aika
Palvelu
Lahja jokaiseen juhlaan
Valitse paras lahja jokaiseen juhlahetkeen! Autamme sinua löytämään sopivan lahjan eri tilanteisiin, paketoimme sen valmiiksi sekä liitämme halutessasi mukaan kortin omalla tekstilläsi. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin soittaa lahjapalveluumme tavaratalojen aukioloaikoina!
Lue lisää