A+more on Stockmannin oma asustemerkki, jolle on myönnetty arvostettu, korkealaatuisesta kotimaisesta muotoilusta ja designista kertova Design From Finland -tuotemerkki. Mallistot suunnitellaan Suomessa, Stockmannin omassa d esign studiossa Helsingin Pitäjänmäellä. Mallistomme päivittyy jatkuvasti ja ajankohtaiset tuotteet herkullisissa väreissä ja laaduissa löydät sekä tavarataloista että verkkokaupasta. A+more on maailman kattavin tavaratalon oma asustemallisto, joka sisältää laukut ja lompakot, vyöt, aurinkolasit, nahkakäsineet, hatut ja päähineet, talviasusteet, heijastimet ja sateenvarjot.

A+moren designfilosofian ydin on laatuun panostaminen, johon liittyy olennaisena osana kestävä kehitys. Mallistossa on käytetty sekä kromivapaata että kasvisparkittua nahkaa, kierrätettyä polyesteriä ja villaa sekä luomupuuvillaa. Mallistomme eläinperäiset langat ovat eläinten oikeuksia kunnioittavista lähteistäja tehtaat joita käytämme, ovat läpikäyneet kolmannen osapuolen auditoinnin. Valmistamme osan mallistosta Suomessa ja suurin osa neulosasusteistamme valmistetaan Italiassa. Lisää tietoa tuotteidemme hankintaketjuista saat Stockmann-konsernin vastuullisuussivuilta.

Toinen tärkeä lähtökohtamme on asiakkaidemme inspiroiminen. A+more tarjoilee aina kauden trendituotteista asiakkaillemme räätälöidyt, käytännölliset, naiselliset ja laadukkaat versiot. Suunnittelua inspiroi minimalismi ja optimismi, ja kauden trendit näkyvät iloisina väreinä ja printteinä, hauskoina yksityiskohtina ja käytännöllisen kauniina ja laadukkaina tuotteina.