.

A+more on Stockmannin oma asustemerkki, jolle on myönnetty arvostettu, korkealaatuisesta kotimaisesta muotoilusta ja designista kertova Design From Finland -tuotemerkki. Mallistot suunnitellaan Design Studiolla Helsingin Pitäjänmäellä. Mallistomme päivittyy jatkuvasti ja ajankohtaiset tuotteet herkullisissa väreissä ja laaduissa löydät sekä tavarataloista että verkkokaupasta. A+more on maailman kattavin tavaratalon oma asustemallisto, joka sisältää laukut ja lompakot, vyöt, aurinkolasit, nahkakäsineet, hatut ja päähineet, talviasusteet, heijastimet ja sateenvarjot.

A+moren designfilosofian ydin on laatuun panostaminen, johon liittyy olennaisena osana kestävä kehitys. Mallistossa on käytetty kromivapaata nahkaa, kasvisparkittua nahkaa, kierrätettyä polyesteriä ja villaa sekä luomupuuvillaa. Mallistomme eläinperäiset langat ovat eläinten oikeuksia kunnioittavista lähteistä ja tehtaamme ovat auditoituja. Teemme osan mallistosta Suomessa ja suurin osa neulosasusteistamme valmistetaan Italiassa. Lisää tietoa tuotantoketjustamme saat Stockmannin CSR-sivuilta.

Toinen tärkeä lähtökohtamme on asiakkaamme inspiroiminen. A+more tarjoilee aina kauden trendituotteista asiakkaillemme räätälöidyt, käytännölliset, naiselliset ja laadukkaat versiot. Suunnittelua inspiroi minimalismi ja optimismi, ja kauden trendit näkyvät iloisina väreinä ja printteinä, hauskoina yksityiskohtina ja käytännöllisen kauniina tuotteina.

Mallistoon kuuluu aina myös perustuotteet kauden väreissä ja laadukkaissa materiaaleissa, joita ovat esimerkiksi villa, silkki, merinovilla, pellava, puuvilla ja nahka.