.

Bogi on iloinen ja monipuolinen käyttövaatemallisto kohteena leikki-ikäiset lapset. Bogin maailma on värikäs, leikkisä, mukava ja helppokäyttöinen. Lapsen jokainen päivä on seikkailu ja mahdollisuus oppia uutta. Bogin vaatteissa toiminnalliset yksityiskohdat ja uniikit painokuosit heijastelevat lasten leikkiä ja mielenkiinnon kohteita. Kuoseissa seikkailevat muiden muassa kaivurit, dinosaurukset, söpöt eläimet sekä hauskat hahmot.

Bogin valikoima kattaa sisäpukeutumisen, ulkoiluvaatteet sekä asusteet (päähineet, hanskat, sukat, yöasut ja alusvaatteet). Uusia ajankohtaisia Bogi tuotteita tulee myymälöihin lähes kuukausittain. Korkealaatuiset ja hyvänhintaiset perustuotteet täydentävät mallistoa aina sesongin väreissä.

Vastuullinen tuotantoketju, tuotteiden kestävyys, käyttömukavuus sekä turvallisuus ovat tärkeitä asioita tuotteiden suunnittelussa. Suurin osa Bogin trikoo- ja collegetuotteista on luomupuuvillaa. Tunnistat sen vihreästä Sustainable Design -riippulapusta. Laadut valitaan aina käyttötarkoitusta silmällä pitäen; pitääkö tuotteen esimerkiksi olla lämmin, pehmeä, vettähylkivä vai kovaa kulutusta kestävä.

Bogi kuuluu Stockmannin muodin omiin merkkeihin. Omien merkkien tuotteet suunnitellaan Stockmann Design Studiossa. Vuonna 2017 meille myönnettiin Design from Finland -tavaramerkki, joka kertoo laadukkaasta ja asiakaslähtöisestä suomalaisesta muotoilusta.