.

Cube Co. on raikas ja energinen käyttövaatemallisto kohteena kouluikäiset pojat. Slogan ”Never Stay Still” kertoo että malliston lähtökohtana ovat pojat, jotka ovat aina liikkeessä ja pitävät hauskaa. Cuben vaatteet on suunniteltu kestäviksi ja mukaviksi. Katumuoti ja lautailukulttuuri inspiroi iloiseen asenteeseen pohjautuvaa kuosi- ja värimaailmaa.

Cuben valikoimasta löydät sisä- ja ulkopukeutumisen laajan valikoiman sisältäen myös asusteet (päähineet, hanskat, sukat, yöasut ja alusvaatteet)). Suosikkeja ovat mukavat painetut svetarit, t-paidat ja alaosat. Korkealaatuiset perustuotteet täydentävät mallistoa aina sesongin väreissä.

Vastuulliset tuotanto-olot, tuotteiden kestävyys, käyttömukavuus sekä turvallisuus ovat tärkeitä asioita tuotteiden suunnittelussa ja koko toimitusketjussa. Suurin osa Cuben trikoo- ja collegetuotteista on luomupuuvillaa. Tunnistat sen vihreästä Sustainable Design -riippulapusta.

Cube Co. kuuluu Stockmannin muodin omiin merkkeihin. Omien merkkien tuotteet suunnitellaan Stockmann Design Studiossa. Vuonna 2017 meille myönnettiin Design from Finland -tavaramerkki, joka kertoo laadukkaasta ja asiakaslähtöisestä suomalaisesta muotoilusta.