.

Cut & Pretin päämääränä on luoda kauniita ja aikaansa kestäviä vaatteita kaikenikäisten naisten erilaisiin elämäntyyleihin ja -vaiheisiin. Mallistostamme löytyy modernin vaatekaapin kulmakivet, naiselliset ja laadukkaat perustuotteet yhdistettynä ajankohtaisiin trendeihin. Tarjoamme tarkkaan harkittuja tyylikkäitä ja ja yhdisteltäviä vaatekokonaisuuksia niin arkeen, työpukeutumiseen sekä juhlaan, selkeää ja helppoa pukeutumista.
Cut & Pret- ja Cut & Pret PLUS-mallistoissa on kattava kokovalikoima kokonaisuuksia kaikenkokoisille naisille.

Mallistoa suunnitellaan suurella intohimolla tiiviisti yhdessä tiimimme kesken. Hiomme tuntikausia löytääksemme oikean istuvuuden ja ihanteellisen tunnun jokaiselle vaatteelle. Viimeistelty työnjälki sekä harkitut yksityiskohdat ovat kaiken A ja O. Mallistomme päivittyvät syksy-ja kevät-sesonkien aikana usean kerran joten löydät meiltä aina jotain ihanaa ja yllättävää uutta!

Vastuullinen tuotantoketju, kestävän kehityksen laadut sekä korkealuokkaiset ajattomat materiaalit ovat tärkeitä asioita tuotteiden suunnittelussa. Tarjoamme ylellisiä laatuja kuten syksyisin merinovilla-, kasmirvilla-, alpacavilla-neuleita sekä untuvatakkeja ja keväisin hienostuneita silkki-, pellava-, ekoviskoosi-, sekä tencel-yläosia. Tunnistat nämä tuotteet Premium Quality- sekä Sustainable Design-riippulapuista.
Cut & Pret sekä Cut & Pret PLUS kuuluvat Stockmannin muodin omiin merkkeihin. Omien merkkien tuotteet suunnitellaan Stockmann Design Studiossa. Vuonna 2017 meille myönnettiin Design from Finland -tavaramerkki, joka kertoo laadukkaasta ja asiakaslähtöisestä suomalaisesta muotoilusta.