.

Täydellinen käsilaukku. Ei enempää eikä vähempää ollut Kate Brosnahan Spaden tähtäimessä, kun hän suunnitteli ensimmäisen kuuden laukun mallistonsa vuonna 1993. Naiset ja muotitoimittajat ihastuivat saman tien moderneihin laukkuihin, joissa virtaviivainen muotoilu yhdistyi hehkuvaan väripalettiin käytännöllisyydestä tinkimättä.

Parissakymmenessä vuodessa Kate Spade New Yorkista on kasvanut kansainvälinen lifestylebrändi, joka myy laukkujen lisäksi muun muassa vaatteita, kenkiä, kelloja ja sisustustuotteita yli 450 myymälässä maailmanlaajuisesti aina Fifth Avenuelta Shanghaihin.

Kaikille Kate Spaden tuotteille on kuitenkin edelleen yhteistä omaleimainen design, jonka tunnusmerkkejä ovat herkulliset värit, runsaat printit, tyttömäinen leikkisyys ja ylelliset yksityiskohdat. Tuotteet on suunniteltu itsevarmalle, modernille ja elämäniloiselle naiselle, jonka eleganttia ja persoonallista tyyliä maustaa ripaus luksusta ja hyppysellinen huumoria.

Kate Spaden laajasta laukkumallistosta löytyy tyylikäs ja toimiva käsilaukku niin arkeen kuin juhlaan: yksinkertaisen ajattomat, tilavat nahkalaukut palvelevat työkäytössä uskollisesti vuodesta toiseen, leikkisät pikkulaukut ja puhelimen suojakuoret puolestaan toimivat asun väripilkkuina ja keskustelunavaajina.