Rento ja moderni NOOM naistenvaatemallisto on suunniteltu naisille, jotka haluavat pukeutua mukavasti ja huolitellusti päivän eri menoihin töistä vapaa-aikaan. Mallisto koostuu ajattomista perustuotteista täydennettynä sesongin ajankohtaisilla tuotteilla, väreillä ja kuoseilla. NOOMin vaatteissa on hyvä ja mukava istuvuus sekä laaja kokovalikoima.

NOOMin mallistossa on joka sesonki vaihtuva valikoima ulko- ja sisäpukeutumista. Mallistossa on runsas valikoima toppeja ja paitoja, joita on helppo yhdistää erilaisiin housuihin ja hameisiin. Mekot ja tunikat ovat mukavia, mutta naisellisia ja eri tavoin asustettuina sopivat niin arkeen kuin juhlaankin. Takeista löytyy rennompia ulkoiluun sopivia malleja sekä räätälöidympiä jakkuja. Sesongeittain vaihtuva väripaletti yhdistyy monipuolisissa kuoseissa. Materiaalivalinnoissa on huomioitu niin kestävä kehitys kuin vaihtuvat trendimateriaalitkin. Korkealaatuisissa luomupuuvillaisissa perus T-paidoissa on laaja värivalikoima.

Vastuulliset tuotanto-olot, tuotteiden kestävyys ja käyttömukavuus ovat tärkeitä asioita tuotteiden suunnittelussa ja koko toimitusketjussa. Kestävän kehityksen tuotteet tunnistaa vihreästä Sustainable Design –riippulapusta.

NOOM kuuluu Stockmannin muodin omiin merkkeihin. Omien merkkien tuotteet suunnitellaan Stockmann Design Studiossa. Vuonna 2017 Stockmannin omille merkeille myönnetty Design from Finland –tavaramerkki kertoo laadukkaasta ja asiakaslähtöisestä suomalaisesta muotoilusta.