.

Samsøe & Samsøe perustettiin vuonna 1993 Kööpenhaminassa – tanskalaiseen syntyperään viittaava nimi tulee perustaja veljesten, Klaus ja Preben Samsøen sukunimen mukaan. Veljekset avasivat pienen nimeään kantavan putiikin, jossa myytiin alun perin koruja, mutta myöhemmin valikoima laajentui miesten premium t-paitoihin.

Vuonna 2000 nykyiset omistajat Peter Sextus ja Per Ulrik Andersen ihastuivat Samsøe & Samsøen vahvaan brandiin ja aloittivat sen matkan kohti kansainvälistä tunnettavuutta. Nykyään brändi on laajentunut ympäri maailmaa ja mallistot koostuvat sekä miesten että naisten vaatteista, kengistä ja asusteista.

Samsøe & Samsøen mallistojen inspiraatio kumpuaa jokapäiväisestä elämästä ja Pohjoismaiden vaihtelevista vuodenajoista. Mallistot koostuvat taidokkaasti räätälöidyistä vaatteista ja laadukkaista materiaaleista kuten silkistä, mokkanahasta, cashmeresta ja merinovillasta. Tuotteissa käytetään myös paljon viskoosia, cuproa, villaa ja puuvillaa, sekä erilaisia sekoitteita parhaan laadun löytämiseksi. Suunnittelun pohjana toimii skandinaavisen tyylin kulmakivet; yksinkertaisuus, kestävyys ja laatu – sekoitettuna trendeihin ja tanskalaiseen katutyyliin.