.

Francois Boch perusti keramiikkatehtaan ranskalaiseen Audun de Tichen kylään vuonna 1748 – nykyisen Old Luxembourg -astiasarjan klassinen sinisävyinen kuviointi voidaan jäljittää samalle vuosisadalle, perustajan pojan suunnittelemaan Brindille-kuosiin. Myöhemmin vuonna 1836 Bochin tehdas yhdistyi lähellä sijaitsevan kilpailijan, Villeroyn posliinitehtaan kanssa. Tällöin syntyi posliinin- ja lasinvalmistuksen perinteitä edelleen jatkava Villeroy & Boch.

Villeroy & Bochin tavoitteena on luoda ruokailuhetkiin korkealaatuisia ja innovatiivisia astiastoja, jotka rikastuttavat käyttäjiensä arkea. Muotoilultaan ja valmistustekniikaltaan erityiset New Wave -astiat miellyttävät pehmeän orgaanisilla muodoillaan modernin tyylin ystäviä. NewWave -sarjaan kuuluu myös erilaisia kahvikuppeja, cappuccinokuppeja, espressokuppeja ja laseja latte machiatoille. Pelkistetyt Artesano ja Flow -astiastot täydentävät nykyaikaisten astiastojen valikoimaa.

Kukin kuvioidut Mariefleur ja Mariefleur Gris -sarjojen astiat sekä klassiset sinivalkoiset Old Luxembourg -astiat tai French Garden -sarja vetoavat perinteisempää kattausta tavoitteleviin. Pastan, grilliruoan ja pizzan ystäville on myös omat tarjoiluastiansa ja lautasensa.

Timanttileikatuin kuvioin koristellut Octavie-punaviinilasit, -valkoviinilasit ja -samppanjalasit sekä sulavalinjaiset Purismo-viinilasit on helppo yhdistää erilaisiin kattauksiin. Villeroy & Bochin upeat maljakot ja kyntteliköt tai kausittain vaihtuvat pääsiäiskoristeet ja joulukoristeet täydentävät kokonaisuuden.